Bara svettiga magar..

ABS ONLY börjar fyllas på men det finns fortfarande några platser kvar. Kursen kör vecka 45 och v 46 på måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar. 8 gånger mage alltså. Sen har ni övningar som räcker 3 år. MINST! 595:- bjudet för medlemmar. Vill ni dra med någon utifrån som skulle må bra av värk i bålen betalar de 945:-.

Annars rullar allt på i bygget. Just nu kör Gudfinna Tabata i fullsatt sal och jag njuter bakom glasrutan när jag tittar på allt svett i salen. Ni är grymma! I gymmet svettas man också.. icke att förglömma.. Louise och Magnus kör PT. Matilda struttar runt och sprider glädje och Lottie blandar drinkar. Jag älskar min arbetsplats! Hoppas, hoppas att alla känner så med sin!

Önskar er en bra torsdag. Var inte ledsna om ni inte svettats än, dagen är inte slut. Kram /AJ

 

Vi bjuder på bilder.

Jag fick en massa bilder av Daniel igår från tävlingen Toughest. Direkt tänkte jag; ”Detta är ju perfekt för de som vill leka och träna på samma gång!” Tycker ni om att skita ner er och att tvätta är detta en tävling ni ska satsa på i maj månad tycker jag. Den 2 maj är det dags för Toughest i Malmö på ribban. Daniel är redan i startgroparna med en kurs och jag misstänker att hans tjej älskar att tvätta… (för själv är han kille och de tvättar inte.. ;) )

Visst ser det förbannat kul ut?! Funderar på att vända gräsmattan här bak och spola massa vatten på. Sen kan vi kasta oss och glida på magen fram och tillbaka innan vi går in och tränar vidare framför speglarna. Tufft!

Nej vänta… då blir receptionisterna tokförbannade! Ni vet att det räcker med att ni går in med uteskorna för att de ska gå i taket va? Byt skor när ni går in, det är mitt råd idag. Håll er på god fot med dem …

Håll till godo, här kommer bilderna. /AJ

DSC_0045DSC_0072DSC_0096DSC_0106DSC_0113DSC_0128

Do you want to buy?

Kanske en julklapp?

Idag tänkte jag presentera våra PT lite närmre för alla som är nyfikna och kanske lite nya på Aktiverum. Våra Personliga Tränare finns till för dig som har ett mål, stort som litet, och behöver en spark eller vägledning för att ta dig dit. Kanske vill du gå ner i vikt, gå upp i vikt, få starkare rygg, bli av med smärta eller få bättre hållning.

Ibland vet man precis hur målbilden ser ut men känner inte till vägen dit. Dessa goa människor står redo att leda dig, skälla på dig, uppmuntra dig, trötta dig, pressa dig och kanske få dig skratta längs vägen.

Vet du med dig att du gärna vill, kanske en PT i julklapp inte är helt fel. Vi kan till och med slå in en i lite rött snöre om ni vill.. ;) Å rimma därtill .. Tänk er att få ett resultat i julklapp! Det är bättre än en sketen handduk eller en vas.. ;) Ja, det finns snygga handdukar också, men det kanske inte är så kul.

Här har ni de som är aktiva i bygget just nu. Daniel, Wivianne, Louise, Therese, Linda, Olle, Mattias, Gudfinna, Matilda,Magnus och Klara. Håll till godo!

På hemsidan har ni deras mailadresser. Gå in under fliken Personlig träning.

tuffast 7Finurlig businessSONY DSC

 

DSC_0149SONY DSC388385_10150940253675627_783005626_21695520_1527389433_n[1]SONY DSCgudfinnamatilda_abergJLR_0605-Redigera 10422242_10204167279526826_5330483311952916947_n

I övrigt önskar jag er en fröjdefull höst. /AJ

 

Kaka på svarta bönor?

Det funkar enligt mina smaklökar alldeles förträffligt. Och tro mig, man skulle aldrig kunna gissa att grunden är bönor när man mumsar loss på den här chokladkakan! :D

Ingredienserna är tagna från ett engelskt recept med måttet cup istället för deciliter så därav är måtten lite knas.

  • 400 gram svarta böner
  • 1 dl vanilj casein el whey protein
  • 4-5 msk kakao
  • 1 ägg
  • 1 dl finriven zucchini (pressa ut överflödig vätska ur den rivna zucchinin)
  • 5 msk osötad äppelmos
  • 5 msk smält kokosolja
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 valfritt proteinbar (kan undvikas om man vill)

Värm ugnen till 175C och lägg ett bakplåtspapper eller kokosolja en mellanstor form (runt 20 cm i diameter).

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills du fått en jämn smet, förutom proteinbaren. Häll hälften av smeten i formen, sen sprid ut ditt hackade proteinbar över kakan och därefter på med resten av smeten.

In i ugnen i 20-25 min, låt den svalna, strö över lite flingsalt och mumsa loss. Jag servera den med hallon och lite agavesirap med chokladsmak, det blev super!

Hoppas de smakar! Nästa gång kommer de recept på proteinrikt bröd för er brödomaner ;) Må väl! //Louise

bild df

Fullsatt, fullsmockat och magert.

Eller, nu ska vi inte överdriva. Magert vet e fasen, det hade inte varit sunt. Mamma/barn kursen hade avslutning igår och jag satt och kollade igenom alla resultat efter 8 veckors slit idag. Sammanlagt har alla mammor förlorat 197 cm i omkrets! Och då har man inte mätt brösten …  Jag träffade min gode vän Louise som gått klart och kommer gå ytterligare en nu direkt. Hon hade gått ner 19 cm runt om (3 mätställe) och förlorat 6,7 kg på 8 veckor. Det tycker jag är bra!

Förutom ”avmagringen” har de, vilket är betydligt viktigare, fått tillbaka sin stabilitet och slipper alla krämpor pga allt bärande. De tränar upp rätt muskler och får kontroll över kroppen igen. Gudfinna utbrast: ”de har blivit bättre på ALLT. ALLT har förbättrats på 8 veckor!” Nästa mamma/barn kurs börjar nästa vecka och är redan fullsmockad. Jag misstänker att Gudfinna och Linda gör ett superbt jobb med våra mammor. Barnen? Ja, de är glada att mamma är glad.

Aktiv Shape rullar också på bra. Kollade igenom resultaten även här och såg att en av tjejerna gått ner 6 kilo på bara 3 veckor. Av att hon börjat styrketräna mer!

Vecka 45 börjar vi även med Weight Trainer som är ett rent viktminskningsprogram i 4 veckor med föreläsningar, träning och matschema att följa. Här garanterar Thessan ett viktresultat.

Mycket fokus på vikt kände jag … Alla är vi olika. Många behöver av hälsoskäl gå ner i vikt, andra är mer fåfänga. Några behöver gå upp i vikt och säkert finns det en hel drös med människor som bara behöver lyfta rumpan från soffan och få igång cirkulationen. Idag handlade det om nedgång.

TROTS DET tycker jag att vi ska ha fredagsmys! Tycker det var längesen vår kära Louise kom med något gott recept. Jag får sätta eld i rumpan på henne idag. Själv ska vi ha stekt kyckling med fetaostcreme och avocadosallad ikväll. Receptet på fetaostcremen hittade på burken på den Grekiska Yoghurten.

Ha det gott i höstrusket. /AJ

dsc02090

 

Weight Trainer.

Vad är nu detta?!

Xtravaganza imagebilder & porträtt

 

Det är en bra grej faktiskt och nu startar vi upp det på Aktiverum. Det första WT programmet startar med Therese i vecka 45 och varar i 4 veckor.

WT handlar om effektiv viktminskning och passar bra nu i höst innan stressen inför våren och sommaren kommer. I 4 veckor ska ni träna PT i grupp, få bra föreläsningar om kost och mental träning samt få chans att bevisa hur ni äter och kanske kunna ändra på det enkelt för bästa resultat.

Ni får en personlig kostplan för dessa veckor, någon som vakar över dig, lyfter dig när du faller och ger dig ovärderliga råd längs med vägen. Träningen kommer vara anpassad efter ditt viktminskningsmål och du får en egen ”portal” på nätet som du kan ta hjälp av när som helst.

Du får: 3 coachträffar, dvs föreläsningar, 6 träningspass, ett personligt träningsprogram att köra med själv, vägning och mätning, kostplan och en GARANTI för att gå ner i vikt.

Jo, det låter som ett dåligt reklaminslag på Tv men jag tror och förutsätter att Therese och Annika Lilja tar er i mål. Efter 4 veckor HAR ni gått ner X antal kg i vikt.

Har du/ni nu en massa frågor kring detta kan ni alltid stanna till i receptionen eller maila therese@studioaktiverum.se . Alla svar finns på ALLA frågor..  men den första är så klart vad det kostar. Svar: 2900:- för medlemmar.

Endast 12 personer får plats nu i höst och jag hoppas ni som vill hittar er plats. Välkomna med era bokningar i receptionen. Tider för föreläsningarna och träningstillfällena finns på pränt i receptionen.

Kram på er./ Infomaister AJ

 

 

 

Tuffaste har gått i mål ..

Jo, det var inte igår de gick i mål men bloggerskan har haft häcken full. :) Daniel startade en kurs i somras med målet att genomföra Toughest vilket gick strålande! Jag är glad att det är vatten under ringarna och inte stenblock, (vilket i och för sig hade varit tuffare) så de faller mjukt OM de skulle falla. Hästensängar hade dock varit ett krav från mig. En superprestation av alla er!

tuffast 4tuffast 1

tuffast 3tuffast 6tuffast 8

Ett stort leende sitter på mina läppar när jag tänker tillbaka på den helgens äventyr. Blå himmel, lite vind, kallt vatten, mycket folk och sandstrand. Det kunde varit mycket värre.
Stefan Jönsson ifrån vårt underbara gym och Toughest kurs piskade fältet och kom i mål på 56min och plats nr 43, totalt utav alla löpare. Stor heder till hans prestation!!
Göran Månsson gjorde också ett riktigt bra lopp och kom in på 1 timme och 7min, vilket gav honom placeringen 372. Jag kanske ska nämna att det var närmare 4000 deltagare.

Den 2:a Maj 2015 är det dags för Toughest att inta malmö igen och jag undrar om det är fler som nu blivit lockade är intresserade att köra. Det hade ju varit häftigt om det var ett stort gäng som startade tillsammans och upplevde detta event ihop.

Man behöver absolut inte vara någon elitatlet för att delta, då det finns alternativ till alla hinder och det är en enorm variation utav folk som deltar, bara för skoj skull och för att utmana sig själv.
Vad säger ni?
Lämna gärna intresse redan nu, så har jag er noterade till när och om vi startar en kurs och ett lag, inför Malmö!
Mvh Daniel ”Salle” 

tuffast 7

Vad säger ni? Sugna på att hänga på? Det är mer än ett halvår kvar, det bör gå. Maila daniel@studioaktiverum.se om ni är intresserade av en kurs eller PT inför loppet. KRAM AJ. <3

Bättre hållning och bättre rutor.

Ja, vår Ballet Workout kurs blev en succé och på måndag ska jag kika in på klassen för att kanske få ta en eller två bilder på utövarna. Jag tror bestämt att vi får köra den fler gånger!

Nästa succé med Gufinna och Louise denna höst kommer vara ABS ONLY. Den startar vecka 45 och körs i två veckor. 4 gånger i veckan tränar ni, (månd 19.15, onsd 19.15, fredag 17.30 samt söndag 10.15.) vilket blir 8 tillfälle att mejsla fram rutor på härsen och tvärsen. Nej, ni ska inte bara jobba med Rectus Abdominis, ni ska även köra slut på obliqusarna, transversus och en massa små ryggmuskler.  En stenhård bål är vad ni kommer få. Denna kursen är även bra om ni kört fast i era egna magövningar och behöver nytänk. 8 gånger med mage i fokus ger er en suverän övningsbank att variera med resten av året.

Funderar ni på att ha magtröja på julafton är detta en bra förberedelse ..

1455083_720263048023999_1357501089_n

Kostnad för oss medlemmar är 595:- och för icke medlemmar 945:-

Välkomna att boka er i receptionen. 042-16 40 60. Kram AJ

Vill ni boxas eller bli yogisar?

Om ni känner att ni behöver lite mer kött på benen när det gäller boxning eller om ni brukar köra och vill ha mer av det goda är den 11 oktober ett ypperligt tillfälle. 12.00-14.00 tar killarna hand om er och förhoppningsvis kryper ni lyckligt ut genom dörrarna 14.05..

Ni bokar er på appen eller om ni vill bjuda med en kompis gästbokar ni i receptionen.

Välkomna hälsar Johan och Mattias!

På lördag är det även dags för Wiviannes ”Från VD till Yogi.” 13.00-14.30 tar Wivianne hand om er på ett djupare plan än ovan workshop. Anmälan i receptionen. 150:- för medlemmar. 300:- för icke medlemmar.

Stor kram på er idag! /AJ

 

 

Vi växlar måndagar!

Jo, nu är det som så att vi beslutat att växla Hanna och Camilla på måndagar 17.30. Camilla kör Zumba ojämna veckor och Hanna kör Afro jämna veckor. Denna fantastiska nyhet börjar vi med vecka 42 då Hanna kör Afro.

Visst var det en skoj nyhet? Vi känner oss väldigt nöjda med detta och hoppas ni ska tycka som vi så klar.

Kram på er denna första dag i Oktober. /AJ