Träning i Klitterbyn och Nya releaser i LesMills-klasserna.

Hej på er!

Nu har barnen slutat skolan och sommaren är här. Men vi slutar inte träna för det och de flesta jobbar ju faktiskt några veckor till. Tänk på att boka er semester hos oss! PT-träning i grupp. HÄR kan ni läsa mer om det.

I helgen åkte några av oss instruktörer till Malmö för att få de nya releaserna i LesMills-klasserna och nu gör vi inget annat än att övar. Denna veckan smyger vi in några låtar och nästa vecka lägger vi på lite till.

Nu på lördag 18/6 kl 8.15 – 9.00 kör jag (Josefin) och Magnus hela nya CxWorx 23 + teknikgenomgång. Därför startar passet 8.15 ist för 8.30. 

På tisdag 21/6 kl 17.30 – 19.00 kör Camilla och Sara hela nya Body Balance 73 + teknikgenomgång.

Under de passen går vi igenom den nya releasen, nya och gamla tekniker och fokus för den nya klassen. Ta chansen att få lite extra teknikgenomgång i lugn och ro. Teknik är grunden till styrka!

_20160615_150213

 

TRÄNINGS HELG! 

En helg som Gudfinna håller i. Ni tränar 2 h på lördagen och 2 h på söndagen. Det blir utmanande och rolig träning i naturen och vad den har att erbjuda. På kvällen blir det grillning och roligheter. Träna och lär känna varandra utanför Aktiverums väggar.

Anmäl er i receptionen och kontakta Gudfinna för mer information och frågor. gudfinna@studioaktiverum.se. OBS! Sista anmälningsdag söndag 19/6.

Klitterbyn träningshelg

/Josefin

Boka din semester hos oss – PT-grupp – mer förklarat

Boka din semeter hos oss

Nu släpper vi sommarens utmaning – Boka din semester hos oss!

Vi kommer erbjuda PT-träning i grupp under 2 eller 3 veckor, 6 tillfällen. Varje personligtränare / grupp har ett tema. Du väljer vilket tema och veckor som passar dig.

Träna i mindre grupp, lär dig mer om din träning, utmana dig själv och få goda resultat. 

Pris 1500 kr / 6 tillfällen i PT-grupp (max 10 personer). Icke medlem + träningsavgift, träna så mycket du vill under dina veckor.

Boka din resa redan i dag, 042 – 16 40 60 eller på plats i receptionen.

Vi önskar dig härlig semester med bra resultat! (land/tema kommer mer förklarat längre ner)

Flight board stor Välj din destination

Jag tänkte förklara eller skriva lite mer om varje land/tema här nedan:

Turkey – All inclusive – Allsidig träning med roliga redskap. Ta din träning till en ny nivå. Peppa varandra och få goda resultat. Ute vid fint väder.

Bali – Body & mind – Yoga inspirerad rörlighetsträning. Anpassar klassen efter individuella behov.

Spain – Summer boost – Håll träningen vid liv under sommaren och förbättra dina resultat. Svettig styrketräning på morgonen för att sen kunna njuta resten av dagen.

Iceland – Strong mama – För alla mammor. Fortsätt utveckla din mammakropp med tuff träning. För dig som har kommit en bit på vägen och vill ha nya utmaningar.

Russia – Raw Strength – Tung styrketräning  med hantlar och viktstänger. Lär dig mer om att träna styrketräning . Rå styrka – tungt! Hälsning från Gudfinna ingen kondition :-)

Thailand – Fighting spirit – Kampsports inspirerad intervallträning som tar dig till nya höjder! Vi kommer att slå på säck, springa i intervaller och dela upp träningen i över/under kropp där övningarna kan variera, med fokus främst på kondition och förbränning.

USA – military camp – Högintensivt, tufft, roligt styrke- och konditionspass. Här kommer ni kämpa i lag, par och själv. Allsidig träning för dig som vill utmanas och utvecklas!

Brazil – Butt, abs & thighs – Här fokuserar vi på träning som stärker och formar rumpa, mage och lår. Med en stärk kärna går du med huvudet högt.

 

Jag tycker att allt låter superkul och hade haft svårt att välja. Blir kanske veckorna som får styra?! Kolla schemat och boka idag!

/Jossan

Sommarschemat är här!

Nu är sommarschemat här med start 6 juni. Jag vill förtydliga att vårschemat gäller fram till sommarschemat startar trots att det står tom 160529 på det.

_20160527_105137

Den 6 juni är det Sveriges nationaldag, eftersom det är en röd dag har vi ändrade öppettider (9.45-15.00) och lite mindre pass den dagen. Eftermiddagen är till för att fira och flagga!

 

SPA-dag på Aktiverum

Imorgon har vi SPA-dag eller som vi också har kallat det morsdagkampanj på Aktiverum. Det betyder att SPA flyttar ut i receptionen för DROP-IN behandlingar och rådgivning. Så när du har tränat slink förbi receptionen för att se om där finns en drop-in tid till dig. Drop-in behandlingarna är 15 min och kostar 100 kr. Du kan då välja på hudanalys, färg fransar, färg bryn eller plock bryn. Du kan även få make-up 15 min för 150 kr.

Vi kommer ha kampanjer på SPA-kurer och ansiktsbehandlingar (erbjudanden säljs 25/5-29/5). Se nedan. Det kommer även finnas specialpriser på produkter.

Du har väl inte missat att det är morsdag på söndag. Vi har den perfekta presenten!

Hoppas vi ses imorgon!!

Spa-dag 25 maj 2 Reklam Ansiktsbehandling Reklam Kurer

Hej Hopp!

Oj nu var det längesedan vi uppdaterade bloggen. Lovar att vi ska bli bättre.

Jag vill även här tacka alla som på ett eller annat sätt deltog i Springtime, löpare som hejarklack. Ni är grymma!!

Endorfinerna efter loppet finns fortfarande kvar här i huset och vi börjar redan tagga för Helsingborgs Maraton stafett. Tro det eller ej men jag blev så pass sugen när jag såg alla löpare att jag (nog) faktiskt ska va med :-)  Vi från Aktiverum satsar på att få ihop två personal-lag. Ska ni springa??

Jag bjuder på lite bilder från dagen…

13220869_1149104315140008_5762489063936466429_n - KopiaIMG_0967

13165873_1149104271806679_8993366543438376186_n - Kopia 13178838_1149104395140000_6812124732409037573_n - Kopia 13179386_1149104348473338_1443809614147184389_n

 

/Jossan

Utmana dig med våra PT.

Den 27 april kommer ni kunna ställa frågor till våra PT´s under dagen. Vi har ställt fram en disk i gymmet där ni kan släntra förbi innan eller efter passet och fråga vad som helst. Vad behöver jag? Vad är rimligt mål för mig? Har mina kläder krympt i tvätten? eller vad ni undrar över.

Själv undrar jag över varför kroppen aldrig blir sugen på ett äpple men dagligen kräver äppeljuice. Är jag så lat att jag inte orkar tugga? Är det sockret jag är ute efter?

Fram till den 1 maj har ni sedan chansen att köpa en utmaning till er själva med 25% rabatt. Träna 8 gånger med PT fram till midsommar (vecka 25)

Ni får utöver träningen, en kostmall att följa, invägning innan ni börjar samt en utvägning vid sista träningstillfället.

Ordinarie pris är 3200:- men om ni utmanar er nu blir det 2400:-. 

Målsättningar är alltid bra att ha, vad det än gäller. Utmaningar behövs ibland för att inte fastna i samma mönster. Sen är ju faktiskt fåfängan en bra drivkraft i vissa lägen.

Ha en fortsatt go vecka! /AJ

FamiljeZumba!

I morgon tisdag 17.00 är det dags för vårens Zumba där du kan bjuda med alla barn i grannskapet för att dansa loss ordentligt.  Ni vuxna bokar er som vanligt på nätet.

IMG_20141119_114640

Camilla hälsar välkomna. Hon har laddat med massor av bra musik, härlig energi och roliga steg som alla kan hänga med på.

Så, boka er från 17.00 ikväll och förbered barnen på 45 goa minuter hos oss.

Hoppas vi ses. /AJ

 

Springer ni den 14 maj?

Är ni anmälda till årets SPRINGTIME som går av stapeln den 14 maj? Ni vet då solen står högt, fåglarna sjunger, vinden är varm och lagom mjuk. Då man kan sitta ute med t-shirt och solglasögon och äta glass. Just den dagen springer vi Springtime i vår vackra stad.

Om ni tillhör den skaran tappra som ska springa och gärna vill ha en t-shirt med Aktiverumloggan, har ni till den 10 april på er att beställa en sådan av oss. Maila sara@studioaktiverum.se för storlek och vidare frågor och funderingar. 

Vi kommer finnas på plats och ge lyckosparkar, hejja på alla löpare samt hålla i uppvärmningen vid startfållorna. Vi kommer att stöta på varandra både med och utan löparskor den dagen. Mer info om detta kommer.

Önskar er en fin måndagskväll och fortsättning på veckan. Kram AJ.

 

Vi har intervjuat en Barre Burn Tjej.

Ja, som ni sett kommer vi starta upp en ny Barre Burn kurs i vecka 14 och man är ju alltid nyfiken på hur andra deltagare känt sig som gått kursen.

Jag ringde upp Anja. Anja har skrivit förr, både om kurser men även om livets smått och stort så jag tänkte utnyttja hennes författarådra även denna gång. Så här tyckte hon:

Jag har fått det ärofyllda uppdraget att berätta lite om min upplevelse av Barre Burn. Det var efter jag sett ett inslag på Nyhetsmorgon om den ´hetaste träningstrenden från LA´ som jag bestämde mig för att prova. Kan Tilde de Paula slingra sig runt en balettstång med livet i behåll så kan jag!

Kvalité istället för kvantitet är kursens ledord kände jag och för ett teknikfreak som jag så var detta guld värt. Man lär sig så förbaskat mycket om vikten av en bra hållning. Axlar ner, headlights out och RAAAAAKAAA RYGGGAAAAR som Gudfinna ständigt påminde om. Och Gud nåde om du glömde POINT YOUR TOES i en övning.

Barre Burn handlar om repetitioner. Jättemånga. Alldeles för många .. Det kommer svida, sväras och svettas och du kommer fråga dig gång på gång vad du tänkte på när du anmälde dig till kursen. Den kommer dock inte ta livet av dig och du kommer, sakta men säkert märka av resultaten en efter en.

Jag gillade att mitt arsle skakade av skräck efter ha gjort 100 repetitioner av en övning och att jag inte kunde sitta ner på två dygn efteråt. Jag gillade att man jobbade nära speglarna, för även om jag såg allt annat än graciös ut  när jag gjorde mina pilésquats så kunde jag direkt se om jag tappade kontroll. Jag gillade att den där axeln jag haft problem med i över ett halvår plötsligt hamnade på plats igen. Kanske ser det inte ut så, men det känns som jag fått en hållning likt Gudfinnas. 

Kanske var det mitt ego som växte men jag kände att jag blev ett par centimeter längre under kursens gång. Jag gillade att man varvade pulsträning med kontrollerade övningar UTAN hets. Barre Burn är varken HIIT eller Tabata vilket var perfekt för mig. Jag vill få upp flåset utan att köra fullständigt slut på mig. 

Pulsträningen blev därför inte det jobbiga, utan det var de där Jane Fonda övningarna som jag aldrig skulle få för mig att göra i gymmet som tog allra mest. Övningar som sätter STRÄCK i muskler, muskler du inte ens visste fanns.

ENJOY!  /Anja. <3 

 

 

Målning i damernas omklädningsrum + Nya Les Mills releaser

Nu är det dags för att måla damernas omklädningsrum. Måndag 21/3 och tisdag 22/3, kommer det finnas manliga målare i omklädningsrummet. Vi kommer sätta ett skynke in till vänstra omklädningsrummet för att göra en liten frizon till er 😉  men om man vill duscha får man snabbt kvissla in till duscharna i handduk.

Hoppas att ni har överseende med det!

20160310_114158

Nya Releaser i Les Mills programmen! 

Nu släpper vi hela de nya releaserna. Imorgon, lördag 19/3 kör Magnus och Therese CX Worx teknikklass 8.15-9.00 och kör även Body Pumpen ihop för att leverera den nya releasen på bästa sätt. Kl 11.15- 13.00 kör Sara och Camilla Body Balans teknikklass. Onsdag 23/3 kl 19.15-20.00 kör Josefin och Magnus CX Worx teknikklass. Passa på att lära er de nya releaserna rätt från början, teknik är nyckeln till styrka!

Önskar er en fantastisk helg!! /Jossan