Medlemsveckan är ROSA.

Här kommer all info som vi har så länge om vad som händer vecka 42 på vår rosa medlemsvecka. Det fylls säkert på här på bloggen, annars lär ni märka det när ni kommer för att träna. Kom ihåg att denna vecka är SKRAMMEL bra att ha i fickorna. Töm bilen på parkeringspengar innan du går in.. 😉 

Vi kommer ha lotteri, utlottning av fina saker på utvalda pass och besökare hos oss under veckan som säljer till förmån för rosa bandet. Här kommer alla som än så länge ställer upp med priser och annat gott:

Petras Hårstudio. Scandlines. Butik och Restaurang Linnéa. BMR. Helsingborgs Ryggklinik  Organic Gold kaffe. By Atenga. Fröken Sax. Eco Face. Nocco. Celcius. Etoile. Bud to Rose. Kökscentrum. Phil Smith. Body Shop. Intersport. Flower Team. Rituals. Berga Floristen. Åse Falkman – 56 kilo. Kerstin Florian. Evidensia. Bröstcancerföreningen Pärlan i Helsingborg. Gluten free Pasion. Art Deco -make up. Nutramino. Lantmännen. Humlemölla. Staarkids.com.

Har jag nu glömt någon stackare så säg till så LOVAR jag att kompensera med kärlek. Vill ni vara med är det inte för sent än .. hör av er!

På tisdagen lovar Matilda och Louise god dryck på spinningen 17.15

På onsdagen ska Sara och Magnus ha Rosa Step med er kl. 17.40 med utlottningar.

På torsdagen kör Saga och Sara BodyBalance tillsammans kl.19.10, med utlottning av pris.

På lördagen ska vi ha Dansmaraton mellan 09.00-11.00 med Afro, SH`bam, Zumba och Aerobic. Häng med på hela eller pausa när du vill. Utlottningar för fullt!

Vissa pass kommer bjudas på utlottningar av sponsorer, så hade jag varit er hade jag gått på ALLA pass denna veckan… :) Annars har vi ett gediget schema på vår rosa vägg vid receptionen. fotografera och spara så ni vet..

Ni får även bjuda med alla ni känner under veckans alla dagar. Vi ber er vän lägga 25:- i bössan bara.

På måndagen kommer Föreningen Pärlan stå hos oss och sälja lite rosa saker till rosa bandet. 17.30-21.00 samt onsdagen 16.00-19.00 finns de här och pratar med er om sitt arbete. 

Sen händer det en massa mer men ni orkar inte läsa allt. Vi kommer gästas av lite företag i bygget också som bjuder på gott, bla BMR, Nutramino och Organic gold Coffee som är en SVAMP .. jag dricker det just nu och känner mig jättestark.

Nu ska jag gå ut och springa en mil .. eller kolla på film i soffan. /AJ

 

 

 

 

 

 

 

OKTOBERFEST.

..kan vi välja att kalla det för tycker jag.

Vi har ett litet erbjudande till er som funderar på PT. Om ni köper 3 stycken 30 minuters Pt-lektioner under Oktober månad får ni dem för 895:- istället för sedvanliga 1125:-. Ni har tre månader på er att utnyttja dem. Så funderar ni ända till den 31 oktober har ni fram till den 31 januari 2016 på er att träna med er PT. Det var väl festligt?!

 

Det startar ännu en fest i Oktober, nämligen mamma/barn kursen. Måndagen den 19:e drar Linda och Gudfinna igång med 8 veckors träning för er som nyss fått en knatte. Vi har 5 platser kvar i nuläget.

 

Vi hoppas att vädret håller i sig heeeela oktober med strålande sol och krispig klar luft. DET hade varit festligt!

Stor kram på er! /AJ

ABS only.

Ni börjar höstens magträning närma sig. Gudfinnas MIIT-extra är i full gång och vecka 42 kör vi mage för hela slanten.

En stark och platt mage är det ju många som drömmer om. I varje fall stark! Det är ju den som är vår bas, vår grundpelare, så det är en förutsättning att lyckas med all annan träning. Det spelar ju ingen roll hur stora axlar du ha om du inte har en bål som kan bära upp dem. Eller hur?

Det gäller ”bara” att träna bålen rätt. På kursen får du alla tips och trix för att aktivera och stärka rätt muskulatur för att undvika skador i framtiden och orka träna mer effektivt. Som sagt, bålen är vår stomme. Bygger vi ett hus med ruttna takbjälkar eller glömmer bärande balkar slutar det sällan bra.

Kursen startar den 12 oktober och slutar den 1 november. Ni tränar 4 dagar i veckan: Måndagar 19.00. Onsdagar 17.30. Fredagar 17.30 samt Söndagar 12.30.

Medlemmar betalar 1095:- och icke medlemmar betalar 1395:-. Max 20 platser.

Anmäl er i receptionen, eller ring 042-164060.

Må gott denna härliga fredag. /AJ SONY DSCHar ni inget att göra kan ni alltid ställa er i sidoplankan.. en bra bålövning..

Söndagar på Yogan.

Yoga-forever[1]

Maria Lyckmark är under utbildning till att bli samayogalärare och kommer att bjuda på samayoga några söndagar i höst mellan 10.00-11.00. Så när det står Maria på schemat är det Sama, när det står Lena eller någon annan är det Yoga. Så här skriver Maria:

Samayoga är hathayoga med inslag av qigong. Det är mjuka, följsamma och lugna rörelser där vi fokuserar på att känna in våra behov för dagen med acceptans och respekt för kroppen. Detta ger oss möjlighet till ökad harmoni och balans fysiskt, mentalt och emotionellt i livet.

Positionerna passar alla – såväl nybörjare som vana yogisar. Vi rör oss långsamt och i enkla rörelser som kan vara såväl avslappnande som utmanande.

Välkommen att prova!!

NAMASTE!

Maria Lyckmark

maria

 

Höstlovet närmar sig..

Inte med stormsteg kanske, men ändå.

Vecka 44 är ju som bekant barnen lediga och då tänkte vi erbjuda lite rolig träning.

IMG_4275

Vi börjar redan på söndagen i v.43 med FamiljeZumba klockan 10.00. Allt för att veckan ska få en så bra start som möjligt. Vi tycker gott ni kan bjuda med varenda kotte ni känner. Vuxna bokar sig via nätet eller ringer receptionen 042-164060, barnen hänger på utan bokning. ALLA är välkomna på dans!  Sen börjar vi med höstlovsträningen på måndagen.

För 12-14 åringar kör vi måndag 15.50 och onsdag 16.00. Träning i 45 minuter.     För 10-11 åringarna kör vi tisdag och torsdag 16.00. Träning i 45 minuter även här. På fredagen kommer vi ha en kostföreläsning för samtliga unga. Den börjar 16.00 och varar i ca 45 min beroende på frågor. Kostnad för dessa båda gångerna samt föreläsningen är 200:- och ni anmäler era barn i receptionen. Max 30 deltagare per grupp.

Träningen för de unga är anpassad efter unga kroppar och vi kommer ha extremt roligt medan vi svettas. Alla kör efter eget bevåg.

Jag hoppas ni vill och kan. Vi ser fram emot detta!

Påminnelser kommer OM ni skulle glömma detta .. 😉

KRAM AJ. <3

 

 

Vår nya fina Cardio!

Vi är så glada att vår nya fina Cardio har kommit!

Många som provat gåbanden längst bak börjar le efter en stund när de känner hur det biter tag i baksida lår. En muskel som, för många, är både tråkig och svår att hitta rätt på. NU kan vi lova att ni hittar den! Gåbanden går alltså inte upp i någon löparhastighet, utan de ska utmana dig när du går. Två separata band får dig att balansera stegen mer effektivt och du märker snabbt om du lägger mer tyngd på ena eller andra benet. Den är SUPER!

Trapporna som står bredvid gåbanden tar knäcken på vissa bara efter 2 minuter, andra klarar lite längre och de påstår att den biter tag i rumpan REJÄLT.

Löpbanden känns sköna och det är något visst med att träna på splirrandes nya maskiner. Man vill liksom inte sluta.

20150918_144353

20150918_144705

20150918_144419

Prova, prova och berätta för oss vad ni tycker. Vi hoppas givetvis att ni är lika glada som vi är för dem. STOR fredagskram från oss! /AJ

 

 

MIIT kurs snart full.

Gudfinnas MIIT X-tra startar nästa vecka och det är ett fåtal platser kvar. Är du sugen på hårdträning denna höst tror jag att detta upplägg hade passat bra. MIIT X-tra är högintensiv intervallträning med fokus på HÖG … Det är en kurs för dig som vill utmana kroppen och som gillar när svetten skriker av fasa när den kastas ut från kroppen .. typ .. Sannerligen en kurs värd att prova.

Ni tränar Måndagar 18.30. Onsdagar 17.30. Fredagar 17.30 samt Söndagar 12.30. Sen orkar ni inte mer .. 😉

Kursen varar i 3 veckor. (v.39-41)

Ring receptionen 042-164060 för mer info och för att anmäla dig/er.

Denna vecka får vi vår nya fina Cardio. I morgon börjar de rulla in allt. Mitt förslag är att ni tar ledigt från jobbet resten av veckan och provar allt nytt här istället.

Önskar er en fortsatt skön måndagskväll. Vi hörs mer i veckan.. Kram AJ

Vi ska få ny CARDIO!!!

Åhh vad roligt!! Vi längtar och hoppas att allt ska gå smidigt.

På måndag kommer det dras lite nya sladdar och pilla med elektroniken och på tisdag ska alla maskiner bytas ut till nyare och finare. Vi HOPPAS verkligen att det ska gå snabbt och utan fadäser.

Önskar er en fin fredag och en toppenhelg. Kram AJ

Vecka 42 är ROSA.

Ja det är bestämt så.

Vecka 42 kommer vi samla in pengar till Bröstcancerfonden och Bröstcancerföreingen pärlan i Helsingborg. Vi kommer ha lotteri med fina priser från fantastiska företag som skänkt till oss. Vi ska baka kakor – rosa så klart. Köra pass i rosa och bjuda in företag till vår anläggning under veckan. En medlemsvecka med ett fint ändamål.

hämta (1)

Jag kommer berätta vilka företag som har skänkt till vårt lotteri, samt vilka pass vi kommer ha utlottningar på och vilka företag ni träffar under veckan. Vi ska bara sammanställa allt .. :)

Vill ni vara med under veckan är ni välkomna att anmäla er till mig eller Jossan. annika@studioaktiverum.se eller josefin@studioaktiverum.se   ALLT är välkommet!

Jag säger som många innan mig sagt: Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Detta är vårt bidrag till en frisk och underbar värld och ett bra liv.

En liten fågel viskar just nu att Olle och Magnus kommer köra rosa step… vad det nu innebär.. Som sagt, jag återkommer med mer info.

Ha en bra vecka och lycka till ni som ska springa Maraton i vår fina stad i helgen.

Kram AJ

 

Detta blir SUPERKUL!

Denna bilden tar jag fram när jag är lite låg … Jag ÄLSKAR Olle på denna bilden. Ja Sara, du är givetvis jättefin… MEN Olle är oslagbar. Hihihihihi.

1936041_1180403035457_4132649_n

Denna är tagen i Barcelona när vi gick IndoorWalkingutbildningen för att bli utbildare i Sverige 2009. En härlig vecka med en dags badande och resten i träningsstudio. Lite kuriosa: Två minuter senare får vi lämna stranden då Sara upptäcker att Olle tagit hennes svindyra anskitscreme och smort in hela bringan. Antagligen bicepsen också … Som hon gapade och gormade. En dag som började i dur och slutade i mol. Själv smög jag tyst bredvid ..

I vilket fall så kommer dessa båda stjärnor köra ett 75 minuter långt IndoorWalkingpass med er Onsdagen den 9 september. 17.35 drar de igång och jag hoppas de kan vara vänner hela passet igenom… Jag kommer hålla i kameran även denna gång.

Ni vet, vi har ju ett Maraton på helgen i vår vackra stad och vi vill också vara med på ett litet hörn och utmana er.

Vi kör bokning som vanligt på nätet och hoppas ni vill hänga på! Det kan bli minnesvärt.

Sedan vill jag gärna träffa er på Cirkelträningen på fredagen den 11 sept kl 12.10. Louise ska vara ledig så jag kastade mig över den. :) Ska bli så skoj!!  Kram /AJ