Make-up veckor på SPA

Under vecka 48 och 49 har vi specialpriser på vår fina make-up från ArtDeco. 10% på köpet och om ni vill ha en snygg finish efter träningspasset och duschen kan ni se om det finns tid att boka 15 min make-up för 150:-.

images (2)artdecofal

Det jag tycker är bra med vår Make-up är att den är mineralbaserad och innehåller inga dåliga ingredienser för vår hy. Mineralpudret är super och ögonpennorna håller verkligen hela dagen. Mascaran ramlar inte ner under ögonen och ögonskuggorna är supersnygga. Vi har ställt ut make-upen i receptionsdelen så ni kan titta på den under vecka 48 och 49.

Vi vill påminna om att det fortfarande finns vinster från lotteriet v.42 kvar att hämta. Har ni era lotter kvar, scrolla ner i bloggen och titta om ert nummer finns med bland vinsterna.

Vår tävling på AffärsTv´n fortsätter hela vägen till jul. Denna vecka är det Kökscentrum som står för frågan och vinsten. Vill ni ha chans att vinna en mixer har ni till på söndag att svara på frågan. Nästa vecka är det Coloramas tur. De lottar ut ett presentkort på 500:-. Håll koll på våra tv-apparater.

Sen är det DECEMBER och JUUUUL! Såg att receptionen redan börjat hänga upp stjärnorna. Å bara 2 grader ute .. Det bådar gott för en vit och gnistrande jul. Å vill ni ha en gnistrande ögonskugga vet ni vart ni ska vända er..

Jag kommer skriva mer om allt som händer under december månad. Ni ska få chans att äta julfrukost med oss, vinna choklad, 3 x 30 min PersonligTräning och lite annat smått o gott.

Nu önskar jag er en fin helg. På med vinterdäcken! /AJ

 

Platser kvar på Brazilian Butt lift.

Där är faktiskt några platser kvar på vår Sätes/rump/stuss/bak..träning (kärt barn har många namn.) som börjar på måndag. Vill du lära dig hur du tränar din rumpa på bästa sätt och får med alla muskler så är detta kursen för dig.

two elephants walking away isolated

Ni tränar i 3 veckor och blir fullmatade på 12 pass. Så här ser planen ut; Måndagar 18.30. Onsdagar 17.30. Fredagar 17.30 samt söndagar 12.30.

För medlemmar kostar dessa 12 pass 1095:- och för icke medlemmar kostar det 1395:-. Ni kör vecka: 48.49 och 50.

images (8)

Hjärtligt välkomna att boka er plats!

Kram! AJ.

Vi fyller 24 åååår!

I morgon fyller vi 24 år. GRATTIS AKTIVERUM!!!

Tänk vad ung man känner sig.. å ändå så gammal i gemet. Jag tillhör inte dem som varit här längst. Med mina 16 år toppar jag inte listan direkt. Det gör nog Annika Lilja, Ola, Magnus och givetvis Staffan och Marie. Gudfinna var med i början och kom tillbaka till oss igen. Linda har jag hittat på gamla festbilder och Camilla har jag letat upp på gamla aerobicbilder. Jag funderar på att lägga ut lite foto till helgen som jag hittat … Vi får se om ni känner igen objekten. Jag lägger ut ett collage på Instagram nu och länkar till FB. Följ oss gärna på Instagram! Vi heter.. studioaktiverum. #aktiverum #studioaktiverum.

Många stjärnor har kommit och gått och många nya har vi fått. Det är verkligen en spännande och kul arbetsplats!

I kväll kommer gänget som stänger lägga ut lite presenter till er morgonpigga som kommer först på vår födelsedag. Sedan kommer det läggas ut fler under dagen och kvällen. Hittar ni så får ni .. :) Välkomna hit och träna!

Tänk er nästa år. Då fyller vi 25! (jag räknade på det lite snabbt) Då blir det pompa och ståt. Då vill vi att ni firar med oss. Vi laddar tills dess ….  Kram AJ

aktiverum_logo_cmyk (2)

Kerstin Florian på besök.

Ja mina damer .. jag dissar herrarna denna gången 😉

images

På måndag (9 november) mellan 09.00-12.00 samt 16.00-20.00 har ni möjlighet att känna och klämma på Kerstin Florians produkter inner i damernas omklädningsrum. Brukar ni inte duscha efter träningen kan jag rekommendera det i varje fall på måndag, för då kan man prova på lite goa grejer.

Är ni törstiga finns det gröna drinkar att dricka också avslöjade Thessan i telefon i går.. Tror att jag ska smyga in där några gånger under dagen.

DSC_0046

Önskar er en fortsatt fin helg!  KRAM AJ

 

Brazilian Butt Lift..

Jag såg på Hollywoodfruar i veckan att man kunde spruta in något i skinkorna för att få ett lyft på rumpan … Vet inte vad jag ska säga faktiskt.. Kanske något i stil med: TRÄNA DIN LATMASK!!!!!  De är varken skadade eller sjuka och har pengar till att anlita en PT varje dag om de vill. Varför lägga sig under kniven för en sådan sak?

Om det nu är så att ni också vill få en fin, fast MEN funktionell liten stjärt har vi metoden. Vecka 48 startar vi upp ännu en Brazilian Butt Lift kurs med Gufinna i spetsen. Träna rumpa och andra viktiga muskler för att få en riktigt snygg hylla .. där bak. På den förra BBL kursen tog platserna slut ganska fort så fundera snabbt på om du vill hoppa på den.

Om du ÄÄÄLSKAR träningsvärk i rumpan är detta kursen för dig. Jag minns hur de förra deltagarna stapplade fram de första dagarna med ett skadat leende på sina läppar. Liiite ömma, liite halta men säkert ganska nöjda över smärtan på ett märkligt sätt.

Ni tränar i 3 veckor och blir fullmatade på 12 pass hur man bästa tränar sin rumpa. Så här ser planen ut; Måndagar 18.30. Onsdagar 17.30. Fredagar 17.30 samt söndagar 12.30.

För medlemmar kostar dessa 12 pass 1095:- och för icke medlemmar kostar det 1395:-.

Välkomna med er bokning. Ring 042-164060 eller anmäl er när ni kommer hit i dagarna. Jag kan ta före/ efter bilder om ni önskar.. 😉 KRAM AJ

Tävlingarna fortsätter.

Vecka 44 tävlar ni om ett Presentkort på M.A.T. för 500:- (fram till 18.00 ikväll) och nu vecka 45 lägger vi upp frågan som handlar om FOODBOX på AffärsTv. Vinnaren får 10 lådor mat att mumsa i sig. Varje vecka har vi ny fråga och ny chans till vinst. Håll utkik.

Under vecka 45 har vi även ett erbjudande på FOODBOXEN. Köp 3 och få 10% rabatt. Håll utkik på Annika Lilja också under veckan. Hon har lovat att bjuda på smakportioner vid olika tillfälle.

Det är november och en perfekt tid att träna på. (Som alla andra månader..) Hoppas vi ses i vimlet. Kanske på CoreBallet .. jag tänkte smygkika in i morgon när det börjar. Tror att det är en plats kvar just nu så kanske får man plats.

Kram på er! /AJ

Extra insatt Step & Styrka på måndag 12.10

Hej hopp det är Jossan här!  Jag har träffat på många gamla Aktiverum City kunder i huset och vi har flera gånger pratat om hur mycket vi saknar vår Step & Styrka på måndag lunch. Så varför inte köra ett pass här på Berga?! På måndag den 2 november 12.10 kör jag en Step & Styrka i sal 3. Vi har försökt prata med så många gamla citykunder som möjligt men vi vill såklart fylla salen och göra det till ett roligt pass, med andra ord ALLA är välkomna!!

Vi ses på måndag!!

/Josefin

 

En lång, smidig och stark en.

Ja, det är vad du får på Gudfinnas Core Ballet som startar den 2 november. Ni tränar måndagar 18.30 och Onsdagar 17.30 i tre veckor. (v.45,46,47)

Du får en stark mage, stolt hållning med övningar som ökar rörelseomfånget. Många av oss är lite lätt framåtlutade och har lite ont i ryggslutet, tycker det är tråkigt att träna styrka och behöver lite nya roliga övningar för kroppen. Core Ballet tror jag är en lösning för många.

Det finns i nuläget två platser kvar och om ingen tar den sista snor jag den.. Jag vill så gärna prova men det har inte funnits plats de andra gångerna. (Frågan är varför jag lägger ut detta om jag själv vill ha en plats.. :) )

Kostnad för medlemmar är 895:- och för icke medlemmar 1195:-. Snart lön … förste man till kvarn .. 😉

Stor kram på er denna höstlika tisdag. Och tack för den rosa veckan. Fenomenala var vi allihop! /AJ

 

Vinnarna av vårt rosalotteri!

GRATTIS till alla vinnare!

TACK till alla som köpte lotter och våra fantastiska sponsorer!

Hämta ut din vinst i receptionen.

Grön lott

11                        Flower Team

16                        The Body shop

20                        Rituals

22                        Holy Green

23                        Phil Smith

43                        Phil Smith

61                        Artdeco

69                        Rituals

72                        Petra’s Hårstudio

92                        Phil Smith

93                        Nocco

97                        Rituals

 

Vit lott

4                           PURA of Sweden

24                        Phil Smith

32                        Body Shop

37                        Fröken Sax

43                        ZiseS

50                        Phil Smith

51                        Phil Smith

56                        Étoile

62                        The Body Shop

69                        Rituals

71                        Rituals

75                        Rituals

83                        Flower Team

 

Rosa & vit-randig lott

18                        Evidensia

44                        Rituals

45                        Holy Green

51                        Linnea Trädgården

58                        Petra’s Hårstudio

59                        Nutramino

65                        Intersport

69                        Lantmännen

72                        Phil Smith

84                        Phil Smith

86                        Rituals

94                        Phil Smith

95                        Bud to Rose

98                        Scandlines

 

Rosa lott

10                        Lantmännen

42                        Bud to Rose

52                        Phil Smith

55                        Holy Green

62                        hvita – hud & kropp

63                        Petra’s Hårstudio

75                        Rituals

78                        Phil Smith

81                        Helsingborgs Ryggklinik

87                        Étoile

88                        Rituals

90                        Rituals

92                        Phil Smith

 

Grön & vit-randig lott

2                           Rituals

11                        Phil Smith

21                        The Body Shop

24                        Rituals

28                        Lantmännen

29                        Nocco

34                        Artdeco

36                        Köks Centrum

38                        Holy Green

47                        Petra’s Hårstudio

59                        Phil Smith

70                        Rituals

 

 

Rosaprickig lott

4                           Petra’s Hårstudio

5                           Phil Smith

11                        Rituals

14                        Phil Smith

19                        Phil Smith

31                        Holy Green

37                        Rituals

41                        hvita – hud & kropp

42                        56kilo.se Åsa Falkman

49                        Bud to Rose

66                        Lantmännen

78                        Evidensia

92                        Rituals

 

 

Lila lott

4                           The Body Shop

10                        Eco Face

14                        Flower Team

18                        Rituals

20                        ZiseS

23                        Phil Smith

32                        Phil Smith

39                        Phil Smith

44                        PURA of Sweden

66                        By Atenga

71                        Rituals

82                        Rituals

86                        Étoile

 

En kund berättar.

Jag blir så glad när ni kunder vill dela med er av era träningserfarenheter, mål och rädslor. Här kommer en flitig människa som bestämt sig.

Första gången jag träffade min PT Matilda i juli berättade jag för henne att jag ville gå ner 15 kg i vikt till i mitten av december. Hon sa att det skulle hon nog kunna hjälpa mig med.

Tyst för mig själv trodde jag inte riktigt på henne. Det hade ju inte funkat med någon av de sätt som jag testat tidigare och jag har testat många.

Men jag lovade mig själv att jag skulle satsa ordentligt denna gång, och göra allt hon sa. Om jag lyckades med 10 kg så skulle jag var supernöjd, tom 5 kg skulle jag vara nöjd med.

Jag fick ett väldigt enkelt och lättföljt kost- och träningsschema. Det innebar tre promenader i veckan och ett PT-pass med Matilda, 5 måltider om dagen med i gram specificerat hur mycket av protein och kolhydrater varje måltid skulle innehålla. Och så klart, massor med grönsaker.

Mitt positiva jag kände att det nog skulle kunna gå att ordna medan mitt negativa jag såg massa hinder. Hur skulle jag få tid med alla pass och hur skulle jag klara mig utan choklad?

Men jag hade ju lovat mig själv. Jag intalade mig att om jag bara höll ut två veckor eller en månad så skulle kanske Matilda kunna övertalas att lägga till lite sås till maten eller något annat gott.

Så jag satte igång.

Första passet med Matilda kommer jag aldrig att glömma. Efter 5 minuter  på Cross Trainern mådde jag illa så trött jag var. Jag kommer inte heller glömma känslan efter det första passet.  

Jag hade ett stort leende på läpparna hela dagen efter. Det var då jag faktiskt bestämde mig på riktigt.

Det var då anledningen till att träna och gå ner i vikt verkligen gick upp för mig. Nämligen att om jag kunde fortsätta att må bra genom att bara bli väldigt trött lite då och då, skulle det vara värt det.

Jag införskaffade en kalender. Varje söndag planerar jag in kommande veckas pass. Jag handlar och lagar veckans mat på helgen så att jag slipper stressa över den i veckan.Jag läser träningsbloggar och lyssnar på poddar och blir inspirerad. Jag tänker och funderar på vad jag vill med träningen och hur jag ska kunna förbättra mig.

Idag har jag 4 kg kvar tills jag är i mål och tron på att jag kan fixa detta har långsamt kommit krypande. Det har varit väldigt roligt att utmana och testa olika sorters pass, och även öka träningsmängden.

Ett yogapass har tillkommit och en dröm om att lära mig springa har resulterat i att promenaderna även innehåller joggande, och ett promenadpass är utbytt mot Indoor Walking. 

Jag tänker mycket på träningen och hur kul jag faktiskt har när jag tränar. Det som motiverar mig mest är hur jag känner mig. Att jag blivit piggare, gladare och känner mig fastare i kroppen.Vågen har blivit ett redskap för ett kvitto att det går åt rätt håll.

Jag har försökt ge mig själv små belöningar när jag nått små delmål.

Vid 5 kg gav jag mig en Apple Watch och vid 10kg hade jag bestämt mig för en ansiktsbehandling.Det här med belöningar är svårt. I början var jag helt övertygad om att belöningar var ett måste. Främst tänkte jag mig då att belöningar hade med mat eller godis att göra, i stil med ”när jag har gått ner 5 kg så förtjäna jag en chokladkaka”.

Nu känner jag att mina belöningar kommer av sig själv. När jag går förbi spegeln och måste backa för att jag tyckte jag såg smal och hälsosam ut, eller när jag ser ett snyggt klädesplagg i affären och det faktiskt finns i min storlek.

Självklart är det ibland jobbigt och tråkigt och jag vill bara hem och lägga mig i soffan och låta latmasken få fritt spelrum. Då känns det skönt att veta att PT-Matilda finns där som stöd, eller bara som en röst i huvudet som förväntar sig att jag gjort mina pass. Att ha någon med mig på resan som bidragit med kunskap, och allra viktigast energi och glädje har gjort att jag inte gett upp.

En annan bidragande faktor har faktiskt vara stämningen på Aktiverum. Det är det första gymmet som jag testat där jag känt att även jag, med allt vad det innebär i vikt, kroppshydda och hjärnspöken, har en plats. 

Öppenhet och hjälpsamhet hos instruktörerna, att få ett hej, hejdå eller annat hejarop från receptionen och även hej och leende från andra tränande har gjort att det inte känns jobbigt eller obekvämt att ta sig till gymmet och göra sina pass.

Så stort tack till er alla  :)

Tack för dina ord. De inspirerar kanske någon att fortsätta eller rent av börja nå sina mål. <3

Önskar er alla en skön torsdag! Hoppas vi ses på Dansmaratonet på lördag 09.00-11.00