Påminnelse i barnrummet

Vi älskar att ha era barn hos oss!

MEN är ditt barn sjukt på ett eller annat sätt vill vi att ni håller det hemma. Lite förkylning har vi inte dött av men om barnet inte kan vara på förskolan för att det är sjukt kan det inte vara hos oss heller. Att hålla barnet hemma 48 timmar efter kräksjuka gäller även hos oss och då är det 48h efter att barnet är helt symtomfritt.

Vi uppskattar om ni respekterar det så håller vi oss alla lite friskare!

 

Bambu och en god frukost på det.

15181553_1319328678117570_9050384853110377544_nJag smög in under utbildningen i Bambumassage och fick inblick i hur skönt det kan vara för stela muskler att få massage med en bambupinne. Det låter lite konstigt men oj oj vad djup massage det ger. När jag kom in fick Louise massage och hon såg ganska avslappnad och mosig ut.

Jag ska prova i nästa vecka om det finns tider och återkommer då med en utförlig beskrivning om hur det känns. Jag vill i varje fall berätta att vi har erbjudande på behandlingen nu om ni är nyfikna eller vill ge bort i julklapp.

MEN, jag ska informera om något annat också. Nämligen vår årliga JULFRUKOST. Torsdagen den 15 december mellan 07.00 och 09.00 dukar vi upp lite juligt i receptionen för er som tränat hårt. Vi kör TABATA 06.30 som vanligt och vi hoppas givetvis att ni kör där eller i gymmet innan ni glufsar i er köttbullar.  Vi behöver en anmälan senast den 13 december och 60:- av er som vill vara med.

Med detta öskar jag er en fortsatt trevlig vecka. Ska göra dadelbollar med lakrits nu. Återkommer om detta … Kram AJ

SONY DSC

Det börjar faktiskt närma sig.

Julen mina vänner. Den kryper närmre och förhoppningsvis kommer snön med den. Ja, det är jobbigare för oss skåningar 😉 att köra bil då men visst är det mysigare när det är vitt istället för grått. Tar bilden på Emelie från jubiléumsveckan …Hon är sååå söööt! Taskigt lite snö bara. 🙂

14724295_10157685318135193_329133762_o

Har ni funderat kring vad ni ska lägga under granen i år? Vad ni vill ge och till vem? Kanske är någon helt otippad värd en lite gåva. Någon som inte väntar sig det. Överraskningar är så kul!

Har ni idétorka kan ni alltid komma till oss. Vi har massor med förslag! Allt från Personlig Träning till kurbad, massage eller en skön saltscrub. 8-veckors kurs med Ola 2017 kanske kan vara något? Själv önskar jag mig Yoga PT med Camilla.

Det som är så himla bra med att köpa presentkort hos oss är att du själv kan vinna det beloppet du handlar för. Så köper du 10×60 PT har du chans att få ett samtal på självaste julafton om att du själv vunnit 10×60 PT. Bra va?

Vi har ju även hårvård och framförallt hudvård som alltid är populärt. Lite lyx man kanske inte unnar sig själv. Vi kommer sätta upp julklappstips på tavlan i receptionsdelen där ni kan spåna.

Ni kommer även få rim till det ni köper. Sitter just nu i rimstuga i soffan med hunden. Han har många bra på gång …

Vi rimmar på gym Helsingborg träning och spa. Ja hos oss kan man få allt man vill ha. Träning, kost eller ett skönt bubblande bad. Presentkort när man inte riktigt vet vad. Julerim i all sin glans. Inköpen kommer gå som en dans.

Med detta önskar jag er en skön onsdagskväll och fortsatt bra vecka. Kram kram /AJ

Britt längtar till snön .. hon har nya vinterdäck.

SONY DSC

2 dagar kvar tills vi fyller 25år!

Här har vi ett helt gäng härliga medlemmar som var med när Aktiverum startade för 25 år sedan! 

dsc_0049_1-kopia

Eftersom vi fyller 25 år har vi försökt spåra 25 personer som var medlemmar i starten och som är aktiva medlemmar idag. Det har inte varit lätt då vi i starten hade ett gammalt finskt dataprogram så det fick bli att rota i gammal pappersarkivering. Lite godtyckligt för många avtal fattas men vi har gjort vårt bästa. Kul att ha fått uppmärksamma er, stort tack och vi hoppas på många fler år tillsammans!

 

 

 

3 dagar kvar tills vi fyller 25 år!

Här kommer vår sista personal på bloggen och kanske minsta 😉 men väldigt värdefull! Imorgon bjuder vi på ett helt gäng 😀

lotta

Namn: Lotta Van de vaart

Hur länge har du jobbat på Aktiverum och vad pysslar du med? Har jobbat på Aktiverum ca 1 år som Yoga instruktör.

Vad äter du helst till frukost?  Sallad eller,….Laktosfri yoghurt, gurkmeja, pumpafrö, nyponskal och ägg, kaffe med kokosolja, kanske en makrill till det ibland….Jag vet…..salig röra, men perfekt för mig! J

Vad önskar du dig i julklapp? Till mig: absolut ingenting,…. till världen: Fred….till alla: Sänk kraven, sluta stressa, lev ett rikare liv.

Om du vann 5 miljoner, vad skulle du göra för pengarna? Förmodligen skulle jag starta upp något i hälsans tecken dit alla kan ta sig o bli av med sin stress, lära om, bli av med gamla invanda mönster, kasta ryggsäcken o se möjligheter och sina inre resurser.

lotta-hund

4 dagar kvar tills vi fyller 25 år! Jubileumsveckan är igång!

Nu är veckan igång och vi hälsar er välkomna in!!

dsc_0027

SH´bam brudarna är fyllda av endorfiner efter förmiddagens pass!!

dsc_0046

 

forelasningartv

Först ut bland föreläsningarna är Yoga – Din hälsa inifrån med Lena.

Lena är utbildad och certifierad yogalärare (E-RYT200, RYT500) och undervisar yoga sedan fem år på Aktiverum.
” Yoga är min passion och en aktiv del av mitt liv varje dag. Jag vill sprida nyfikenhet och kunskap om den funktionella yogan som är till för alla. Alla kan och behöver yoga – 
gammal som ung, man eller kvinna, atlet eller soffliggare. Yoga kan stärka dina muskler, öka genomströmning av näring/blod/energi och ta bort slagg, skapa ökad mjukhet och rörlighet i leder och bindväv, lugna ditt sinne & stilla dina tankar, stärka ditt inre fokus, minska din upplevda stress och få dig att må bättre i kropp, sinne & själ. Din bästa investering för ett hållbart liv”

Alla är välkomna, boka din plats i bokningssystemet 24h innan (idag 18.00 släpps biljetterna). Är du gäst bokar du via receptionen.

 

 

5 dagar kvar tills vi fyller 25 år – Vi laddar för jubileumsvecka!!

Nästa vecka kör vi fullt ös med jubileumsvecka och öppet hus!! 

För er som inte har sett schemat kommer det här (resterande ordinarie pass går som vanligt):

Jag flaggar lite extra för måndagen:

08.35-09.20 Musclemix med Therese

09.30-10.15 Sh´bam med Camilla och Sara

10.30-11.45 Yin och myofascialrelease med Lena

12.10-12.55 Step och BOLL med Josefin och Linda

12.10-12.55 Spinning- Höst  2016 tema med Ola

17.40-18.25 Familjezumba med Camilla (vuxna bokar sig)

18.35-19.20 Discoaerobic med Josefin, Magnus och Gudfinna (alla kan va med, van som ovan discodansare 🙂 )

19.15-20.30 Yoga – Earth drums med Camilla

19.45-20.30 IW20/TABATASURPRISE 20 med Emelie

under-veckan-50x70

happeningpass-50x70 partyfredag-50x70  vi-firar-25ar-oppet-hus-facebook-2

BJUD MED DINA VÄNNER OCH FIRA MED OSS!

Vi är laddade för en rolig vecka!