Vilken träning ger mest resultat?

Hej alla glada medlemmar!Har precis varit inne och kört musclemix med morgongänget…tänk full sal kl 9 på morgonen. Så glad man blir! Träna är underbart! Man blir positiv , glad och pigg. Särskilt när stämmningen i salen är på topp man skrattar och har roligt tillsammans och åt verandra och bjuder på det lilla extra. Ett leende smittar så lätt!Jag får många frågor om vilken träning som ger bäst resultat….och ibland kanske vi krånglar till det…men svaret är enkelt. Det är den träningen som blir av!!Viktigt är att man hittar den träningsform man tycker är rolig, för har man kul under tiden så uppnår man de bäst resultaten. Som jag sa till morgongänget….går man upp på morgonen och känner sig halv dassig och tradig, så kan man ställa sig framför speglen och le och säga. -Gud, vad jag är glad i dag!!!! Ett par gånger….ja, prova…efter ett tag…jag lovar man blir GLAD!Likadant är det med träningen du kan tänka dig både snygg och vältränad….när du blir medveten om vad och varför du tränar så händer det!!Så igentligen är livet enkelt……….TÄNK POSITIVT OCH VAR GLAD!!!Man blir det man tänker…..” När viljan och fantasin drar åt olika håll, vinner alltid fantasin. När fantasin och vilja styrs mot samma mål får vi en fantastisk kraft och styrka.”Kör så det ryker…..Smulan