Härlig dag!

Torsdag, röd dag och solen skiner! Kan knappast bli bättre va?! Var ute och gick en lång runda i morse för att komma i fas inför IW och spinning som väntar nu i förmiddag. Fåglarna kvittrade nästan hysteriskt och vinden var precis sådär perfekt skön. Jag tänkte att OM jag skulle springa några meter, men nej, varför förstöra en god morgon med löpsteg…..promenad är skönt!Apropå promenad så kommer Annika I köra morgonpromenader med er på lördagar med start den 30 maj. Ni utgår från ”ankdammen” uppe i Pålsjöskog kl.08.00. Ta gärna med stavar eller annat tillhygge.. två paket Ballerina kex kanske.. Vi ses kanske där då?!Läste en bra grej i en golfbok i går; ”Om vi alla gjorde det vi har förmågan att göra skulle vi bokstavligen slå oss själva med häpnad.”  Den tyckte jag var bra!För er som ska köra träningsläger på lördag. Vi ses nere på Pålsjö Krogs parkering 08.00. /AJ