Stadens puls är fantastisk!

Fick jag höra när jag sa att vi skulle till Barcelona på Indoor Walking utbildning. Jag vet inte det ja.. själv ligger jag inne med en vilopuls på 42 en bra dag. Jag tror att städer är lite för bökiga, stökiga och intesiva för mig. Skogens puls, ett sädesfält en stilla morgon eller en vacker insjö en sommarkväll, det är nog min typ av puls. ”En imponerande stad!” var det någon annan som sa. Jaa, kanske. Fast jag blir nog mer imponerad av en snöklädd bergskedja eller Islands enorma vidder, vattenfall eller Norges vackra fjordar. Vi kom nog fram till alla tre när vi gick genom Las Ramblas folkvimmel att: Oj vad svenska vi är! Detta är för många människor på ett och samma ställe, för nära och för oorganiserat. Visst vi är flockdjur, men detta är för stort. Helsingborg är helt perfekt! Lagom och lugnt och med Väla som enda organiserade kaoset…I morgon börjar vi dagen med den träningsform som imponerar på mig mest! Indoor Walking! Vi hoppas på mycket träning, bra testresultat och engelsktalande instruktörer… Det sistnämda kan bli svårt. De dubbar ju allt här! Vet ni? De har Rocky på spanska… kan ni tänka er en tuff Sylvester Stallone snacka spanska i Rocky?!! Allt faller! I vilket fall, i morgon blir det träna av!Varma kramar från Barcelona. /AJ. Sara och Olle.