En prinsessa…

Harry Potter eller En prinsessas dagbok? Vad väljer ni??? Jag väljer prinsessan så klart…oväntat VA? Idag kan man verkligen glotta på filmer hela tiden, det visas en massa bra. Jag sitter i soffan med datorn i knäet, chokladen på bordet och tv:n i bakgrunden, rätt nöjd med att jag orkade mig ut i ösregnet för en joggingtur i sloooooow motion. Svettig och blöt var jag när jag entrade den lokala konsumaffären för en kompletterande handling. Nu har jag en hel hög med skvaller,mode och träningstidningar att botanisera i.Hoppas ni haft en lugn och skön jul och att ni får vara lediga ett par dagar till. I morgon kan ni dessutom komma och träna hos oss igen. Det finns inget skönare än att vara ledig, köra och träna och sen köra hem och mysa ner sig i soffan igen med familjen.Jag tar ledigt i morgon också, tänkte stå först i kön utanför min favvoaffär när mellandagsrean drar igång. En ENDA affär…..kanske två blir det. Man måste ju passa på att ”spara” lite pengar nu när det reas….Jag vet precis vad jag vill ha så det är bäst att ni aktar er om ni ser mig:)Åter till prinsessfilmen…..Sköt om er mina vänner, vi ses i dagarna.Sandra