Julkonsert.

Ligger och slökollar på en julkonsert på tv från någon kyrka. Victoria har just läst julevangeliet och nu sjungs det för 100 gubbar. Undra varför inte dessa sångfåglar söker till IDOL? Kan det månne vara åldern? Otroliga röster! Undra om våra sångpedagoger Christina Lindberg eller Frida Möller kan få alla att låta så eller om det måste finnas en viss talang i kroppen? Jaha, vad står på schemat idag? På Aktiverums schema står ingenting, detta är nämligen en av de tre dagar vi har stängt per år. Outdoorwalking, jogging, sit ups i soffan eller varför inte slänga på en riktigt dålig film och somna om till den?! Läsa en bok kanske, eller umgås med de vi tycker om. Själv tänkte jag gå en lång runda i Göinges skogar, men ser nu till min fasa att det regnar. Jaha, suck.. då blir det till att äta igen då! Har ni hittat julefrid i hjärtat än? /AJ