Fredag!

Idag är det fredag igen och nästa fredag är det dags att elda in våren på riktigt. Hjälpa till med värmen lite, för den känns en aningens seg … Kom ihåg att vi stänger lite tidigare på fredag och IW 17.45 blir det sista den dagen. Spinningen utgår.  På lördagen 1 maj startar passen 10.00 med Classic yoga och BP. 11.05 är det dags för Olas Aktivform att ta form (humor), och 12.30 kör vi IW. På söndagen är allt om vanligt igen.Såg att Sandra har lagt ut om min pulskväll den 10 maj kl. 19.05. Kommer ni?! Vi ska gå igenom hur och varför vi ska använda en pulsklocka. Vad vi kan få ut av den och hur vi kan förändra vår träning genom att veta mer om vårt hjärta. Anmäl er i receptionen och släng till dem två tjuge lappar så de kan handla lite nya kläder … eller betala min lön … 😉 Idag känner jag att humorn är hög!  Kostnad alltså 40:- /AJ