Vilken dag!

Gissa om det varit full rulle här idag? Svar: JAAAA! 54 rumpor skakades flitigt i morse på ”Zumban” (som vi fick kalla för Latino/Afro dance idag pga försenad utbildning). Även Body Balance klassen var proppad med folk.Men vet ni vad….skvaller….Sötaste, goaste AJ körde Yo-mix i morse och jag har aldrig förr sett henne nervös, men idag var hon allt lite pirrig. Massor med Yogisar kom för att prova Yo-mix och såklart gick det jättebra.Sen drösade det in ett stort gäng söta töser i rosa tyllkjolar som skulle dansa och sjunga. Om två veckor får vi se vad de har lärt sig, då är det vårens stora avslutningsshow på Wallmans.Nu stänger vi snart för dagen och jag ska hem och grilla…jihoooo:) Väntar på Thessan som kör ett specialar pass i Indoorwalking för ett glatt gäng med damer…..dom hade tydligen varit på Pilates innan de kom hit så jag gissar att deras ben är ganska möra nu:)Sköt om er i solen.Sandra