Ny vecka!

På tisdag startar Aktiv shape igen med en 12 veckors intensiv tränings och kostkurs. Så sitter ni nu på kontoret och tycker att byxorna krymt i tvätten, eller står framför spegeln och suckar eller står på gymmet och undrar varför ingenting händer med svarken styrkan eller flåset så har ni chans nu att rätta till allt innan värsta sommarvärmen kommer och vi ska njuta i hängmattan med en kall drink i handen. I morgon startar vi upp och om 12 veckor står vi redo för lata dagar på stranden. Anmäl er i receptionen så ses vi!På torsdag ska vi lyssna till en intressant person som ska berätta om alla sanningar inom träning, kost och hälsa. Vi ses på Sundspärlan!På fredag har vi öppet liiite kortare och spinningen utgår, på lördag firar vi 1 maj med förhoppningsvis grannt väder och vi öppnar lite senare. Ha en underbar vecka allihopa!! /AJ