Spice up your life!

Nästa vecka (v.18) kommer vi att krydda lite extra i huset med tema från olika länder.Måndag – Amerikanskt Rock´n roll tema på Gislis step 17.35, på Magnus IW 16.15 och även på Pauls IW 17.10. SPA står i receptionen och tar hand om er. Färgning bryn, lackning av naglar och visar upp sin make up mellan 16.00-20.00. Lottie serverar hamburgare till Lunch.Tisdag – blir det Spanskt tema med latin spice på Camillas pass 18.35, Sandra kör spansk spinning 18.10 och SPA gästar oss 16.00-20.00 med vadmassage, färgning bryn, lacknin av naglar, öronhålstagning och make up tips. Lottie serverar paella till lunch.Onsdag – tar vi oss till Indien. Anna Haugard kör Bollywood 17.00 som är ett pass som verkligen funkar för alla. Till lunch blir det kyckling i currysås.Torsdag – blir det Thailand med en kryddstark fisk till lunch och heta toner på passen. SPA gästar oss mellan 09.00-12.00 och erbjuder lackning, färg av bryn öronhålstagning och ansiktsmassage.Fredag – besöker vi Italien med pasta cabonara och ljuvlig nostalgimusik på spinningen 09.30Lördagen– blir det Helsingborg för hela slanten med Springtime!Söndag – stor avslutning på Wallmans salonger med Aktiverums egen showskola kl. 17.00. Biljetter finns att köpa i receptionen.SPA – varje behandling kostar 75:-.   Kan väl vara lite trevligt va?! /AJ