Detta är stort!

Längtar verkligen till kvällens föreläsning med Jonas Colting! Om ni nu BARA ska sitta i soffan ikväll och titta på arga snickaren eller något sådant så kan ni lika väl komma till Sundspärlan kl. 18.00 och lära er några riktigt bra grejer. Föreläsningen börjar 19.00, men vi minglar lite lätt mellan 18.00-19.00.Att få lyssna till en så pass kunnig människa är stort, ivarje fall enligt oss i denna branchen. Förlåt om vi är lite uppspelta för detta … meeen … han ÄR SÅ BRA!!! Ses vi inte ikväll får vi väl ses en annan gång … kanske på min föreläsning om Pulsträning den 10 maj kl. 19.05. Skriv upp er i receptionen och lär er allt om hur och varför vi ska träna med pulsklocka. Smulan kom just in på kontoret, 15 platser kvar till ikväll ….. flååås … skynda, skynda upp och köp de sista biljetterna! Oj så skoj! /AJ