Fredag och valborg!

Hoppas regnet ger sig av innan det är dags att börja elda in underbara maj månad …. Kom ihåg att vi stänger lite tidigare idag och att det sista spinnigpasset utgår.Jaha, vi var på en superb föreläsning igår som handlade om ALLT inom hälsa. Mycket snack om löpning och skorna vi bär med oss i spåret, prat om kvalité på maten vi stoppar i våra kroppar utan att tänka efter och mycket inspiration för alla tränande som otränande individer. I pausen tyckte jag se en liten gnista hos de flesta inne på Sundspärlan. Lite nya ideér och tankar hade väckts, lite fukos på andra grejer i livet och framförallt en större förståelse för den enda kropp vi faktiskt fötts med och ska förvalta väl i många år. Som jag skrev i början av året. ”Det du sår måste du en dag skörda. Så med förstånd och kärlek till kroppen.” Jonas sa igår: ”Du är ett resultat av alla dina val.”  Det stämmer så väl. Var gång du stoppar något i munnen har du ett val, var gång du tänker en tanke har du ett val att bestämma om den ska luta åt det positiva hållet eller negativa. Å jag vet oxå att det inte alltid BARA är att äta 100% korrekt och BARA tänka positiva tankar, men om vi är i en situation som vi kan påverka åt rätt håll ska vi ju givetvis göra det. Eller hur?!Han sa en riktigt bra sak igår: Growing old is not for sissies! Det kräver lite att kunna bli gammal och kunna njuta av sin ålderdom på bästa sätt. Han berättade om 87 åringar som sprang marathon och triathlon och som förbättrade sina tiden år efter år, vilket bevisar att det aldrig är för sent att börja ta hand om sin kropp. Det är aldrig för tidigt heller … bara så ni vet. 😉 /AJ