Morgonsol i juni.

Är det inte härligt med sommaren!? Äntligen känns morgonpromenaderna varma och sköna. Gick längs med stranden och gröningen tidigt i morse när bara kaninerna och morgonbadarna var vakna. Det ser så mysigt ut när de gamla gubbarna kommer gåendes längs med strandpromenaden iklädda endast en morgonrock, under armen hänger en handduk och badtofflorna släpar ljudligt på asfalten. Det var varmt redan halv åtta och ett gott gäng hade samlats på bryggan för att piggna till innan frukost. Jag hade ALDRIG hoppat i själv, men det är mysigt att titta på och njuta av att de njuter.Hoppas ni hade en trevlig midsommar med sol, härliga vindar och god mat. Jag firade med en underbar skara människor i lugn miljö i Strandbaden med mycket gott på borden och en uppvärmd pool … å ändå inget bad än i år …. Njöt av att ungarna njöt och tjöt istället. Badar gör jag i augusti, på östsidan när vattnet blivit varmare.Gick det bra igår när vi hade stängt? Drömde mardrömmar om att ni stod och hängde utanför grindarna och ville komma in. Jag har höga tankar om er förstår ni … Sommarschemat är igång och vissa pass ligger i vila fram till hösten. Zumban är igång, omåttligt populär, jag har börjat köra yoga och det nya systemet i receptionen känns stabilt. Förändringarnas tid har börjat på Aktiverum. Vi har redan börjat spåna på vårt 20-års jubiléum nästa år och vi har grymma idéer redan. Håll i hatten för det kommer att hända mycket snart …. Och jag VEEET att några tycker det är jobbigt med förändringar men allt blir bra till slut. Än på 20 år har det inte skett någon förändring som varit till det sämre och det kommer DEFINITIVT inte nu med denna uuunderbara personal … 😉 För att inte tala om dessa uuunderbara kunder som förgyller våra dagar!Med all beröm till allt och alla önskar jag er en fortsatt trevlig söndag. Aktiverum öppnar nu så jag ska bege mig upp och köra lite ben, rumpa och mage.. /AJ