Barcelona del 2.

 Ödmjukhet, glädje och inspiration … ELLER INTE! Vi har kört pass på de i särklass äldsta IW maskiner någonsin idag och jag är tacksam över våra fina, nya maskiner som vi har på Aktiverum. Vi har även kört det i SÄRKLASS sämsta j–la IW pass NÅGONSIN idag. Redan efter 2 sekunder sågade jag honom, Sara väntade till låt två … I 12 minuter räknade han till 4 då vi bytte position HELA tiden… i 12 MINUTER!!! Efter sågningen fortsatte eländet med turbotechnomusik och ännu mer räkna till 4 .. i 7 minuter! Jag ville bara gå av, putta av honom och rädda världen från detta brott mot träningsglädje och inspiration, men Sara hindrade mig med en blick som sa allt … Efteråt när han frågade vad vi tyckte kom blicken igen och jag förblev tyst med ett leende på läpparna.Jaaa Sverige. Vi är bäst på IndoorWalking! Utan tvekan, ödmjukhet eller självinsikt. Bara kalla fakta!Helt plötsligt blev Spanien ett skitland utan några bra instruktörer, god kesella och ordning i trafiken. När vi gick hem till hotellet från gymmet och jag muttrade om att utrota hela mänskligheten och börja om från början för att få rätt på skiten kom en tanke till mig .. ”Är jag negativ?!” Då hör jag Sara lite längre upp på vägen … ”Åhhh DÖÖÖDA MIIIG!” Så var den tanken borta ….Jaa mina vänner. Ha det så bra på Aktiverum med 100% glädje så fortsätter vi på denna enormt insprierande väg. Åhhh …. Är jag negativ eller?! Vi ses på måndag! Läängtar …. /AJ