BC III

Och medan ni skakar rumpan i Hittarp imorgon så ska vi försöka vara mer positiva här i Barcelonatrakten …  Idag har vi haft outdoorwalking till city vilket tog oss ca 4 timmar. JODÅ! Vi har haft våra duster med fader vår idag, men nu ikväll tackar vi honom för en spännande och givande dag i detta icke engelsktalande land som vi kallar Spanien. Med facit i hand har vi haft en underbar dag med vinprovning, hajsafari, tid för reflektion och ett tre timmar långt besök på Hard rock café. Ingen IW idag, vi var tvungna att återhämta oss från gårdagen lite till 😉 … Pratade just med IW instruktörerna från Rumänien och de tyckte att passet igår var okej ….. hmmm. Att lyssna på ”uno, dos, tres, quatro” i 12 minuter är icke okej … Positiv var det ja! Imorgon blir det mer träning med masterchefen härifrån. Hoppas på inspiration och motivation!Apropå positiv, har jag sagt vad frukosten bestod av i morse på hotellet?! Kaffe från en automat och en inplastad sockerkaksbit …. ha ha ha! Ska fotografera eländet imorgon. /AJ