Gubbröra!

På söndag startar vi killarnas vecka på Aktiverum och jag fick precis schemat av Smulan, så här ser det det ut;Söndag 3 okt -Bjud med och utmana en kompis på Cirkelträningen 10.45 på berga. Efter kan ni bada jacuzzi för 50:-/ person.Måndag 4 oktober – Bröderna Nilsson från Honda Center kommer och gasar för oss på berga .. jag tror regeln se men inte röra gäller här … vad tror ni?! Ola finns i gymmet redo för ”hur gammal är du egentligen?!” mellan 17.00-19.00.Tisdag 5 oktoberGubbröra med Smulan i sal 1 09.00. Detta KAN ni inte missa!! Försäljning av Reebokskor från strl 40,5 – 42,5 med start 10.00 både på berga och city. Spa kommer att finnas i receptionen och massera vader/ben för en billig peng mellan 17.00 -20.00.  Emelie kommer att köra en cirkel 17.15 i city och vill givetvis att många killar ska komma … (är hon singel eller?!)Onsdag 6 oktober20% på massage i city, passa på! Ola kör repris på måndagen mellan 08.00 – 13.00 på berga.Torsdag 7 oktoberSpa´s Christina tar hand om grabbarnas fötter på berga mellan 10.00-12.00. Ni vet att tjejer gillar fina mjuka fötter … Ola tjatar vidare om hur gamla ni är i gymmet på berga mellan 17.00-19.00. Det känns annars som en ganska uttjatad fråga från tjejernas sida .. 😉Fredag 8 oktober – Ola ställer frågan igen mellan 08.00 -13.00. 20% på massage i city! Mellan 17.30-19.00 kommer Ola även att finnas på spa i relaxrummet och servera öl, ölkorv, dopp i istunna (joo, IS) och bastu för 50:-/timme. Boka i receptionen!Lördag 9 oktoberAorora tar oss över sundet. Bar du nord visar Premier League 14.20 – 18.00. Visa upp ditt medlemskort åker du för 15:- kl. 14.20, 15.20 eller 16.20. Visa upp kortet i baren och du får halva priset på ölen. VILKEN SUPERLÖRDAG!! Sen är ni icke välkomna hem … men det vet ni redan .. ;)Jag har just pratat med ola om testet han ska utföra med er i veckan och jag vill åsså göra det!! Det är 5 övningar som visar hur stark och smidig din kropp är och hur du ligger till konditionsmässigt. Ni ska inte springa en mil om ni undrar. Testet tar ca 15 min och hade jag varit er hade jag LÄTT gjort det! Gör ni om testet om ett år får ni det för 95:-. Ordinarie pris för ett sådant test är 195:- så passa på nu i vecka 40. Hmm.. kanske ska sätta ihop ett test till oss tjejer oxå ….. Man vill ju gärna vara 36 men 20 i kroppen!Under veckan har vi chansen att utmana Tessan i 5 km löpning på löpbandet. Slår ni henne vinner ni en kur på Spa …. Jag fäller henne gärna för en billig peng ;)Ni som gästtränar under veckan har chans att vinna ett månadskort värde 1000:-. Grabbar, ni får ta med en vän gratis under hela veckan!Åhhh… vilken underbar vecka! Ta semester killar och va hos oss hela veckan lång! /AJ  <