Handla med glädje!

Ja det är ju i och för sig inte så svårt. Vi blir glada av att handla, om det så bara är en ny osthyvel så känner vi oss lite mer tillfredsställda med den i handen … eller hur?! Idag har Aktiverum med Smulan i spetsen varit och dansat Zumba på Ica Maxi och jag är så nyfiken över att höra hur det gick?! Handlade folk mer indiskt, mexicanskt, afrikanskt eller kanske bara fler kokosnötter?! Dansade alla genom gångarna med partyhattar på huvudet eller stod de helt stilla lite smått förskräckta över vad som guppade på scenen?! Får väl be henne om en rapport imorgon … Tittade in på Bellas Zumba nu i kväll och jisses vad ni svettades! Såg riktigt bra ut må jag säga! Men tänk att få dansa OCH handla samtidigt! Måste ju vara höjden av lycka!Jag handlade med glädje på vår skräcktripp till Spanien förra veckan. Jag kände att mitt i allt elände så fick jag ändå hem något bra. Ett par superdupersnygga stövlar!! Lyckan var total när jag sorgset vandrade gatan ner i Barcelona och fick syn på dessa skapelser i skylten. Nästan samma glädje som flickan med svavelstickorna kände när hon fick fyr … 😉 Känner ni till henne? Men ack, precis som i sagan varade min lycka lika länge som hennes .. Två timmar efter hemkomst hade min ääälskade hund tuggat sönder mina juveler. Som tur är kan man tänka tillbaka på känslan som själva köpet gav och njuta av det istället för känslan av varma fötter i perfekta stövlar hela vintern. Suck, jag får väl frysa precis som flickan i sagan …. Och för er som undrar, vi är vänner igen. När jag gråtandes satte mig på köksgolvet med stövlarna i famnen kröp han skamset fram till mig med ett kycklingben och la i min famn. . Jag tog det som en ursäkt. Dålig, men ändå …Kom ihåg killveckan nästa vecka! Massage, pass med Smulan, ölkorv i bastun och gemytlighet (läs fylle) på Aurora. Kan bli en bra vecka för er grabbs! Kom ihåg Olas tester i gymmet och att springa ifrån Tessan på löpbandet. Ahh .. livet är bra på Aktiverum. /AJ