Drop in.

(inte snordroppar då ..) Alla drop in biljetterna är borttagna från systemet så nu går det bra att boka alla platser på nätet. Vi hoppas detta ska innebära en positiv förändring för er. Vad vi vet är att det innebär att passen inte kommer att visas i kundstationerna förrän 30 min innan passet startar. Om ni är på plats mer än 30 min innan start gäller;Ni som har bokat drar ert kort och trycker klar ÄVEN om passet inte syns på skärmen. Har ni bokat dubbelpass drar ni kortet och trycker klar så kommer biljetterna ut.Om ni inte bokat kan gå in på bokningsdatorn som vi satt upp vid receptionen och boka ert pass innan ni trycker ut det i kundstationerna. Pust!! ….. Vilket träningspass! Men jag tror att vi ska fixa det. Vi får hjälpas åt. Här kanske vi kan prata barnsjukdommar ….. Nya system är ofta förkyda, precis som barn. Det är inte farligt med hopplöst irriterande … 😉 Kram /AJ