Stepvecka!

Nästa vecka våras det för step på Aktiverum!Alla som kör steppass får ta med en vän under hela veckan. Har du aldrig provat step är det faktiskt dags nu och se vad du och passet går för … Smulan tryckte upp en tidning i ansiktet på mig i morse där de hade jämfört energiåtgången på olka pass och kommit fram till att Step var i ledningen. Nu kan man ju bara inte ställa sig bakom en bräda och tro att det ska hända saker … man måste jobba oxå .. Intressant läsning och givetvis vill vi ha bevis! På med pulsklockan och kolla! Jag blev själv förvånad när jag jämförde IW med Body Pump. Jag hade ofta lika hög puls på BP som på IW. Intressant!Så nästa vecka ser ut som följer:Måndag: 18.40 – Powerstep med Tessan. 19.50 – Step burner med Linda. Tisdag: 09.00 – Swing it up med Smulan. 17.15 -step burner med Björn. 18.40 – Step for fun med Björn.Onsdag: 17.40 – Dansstep med Sara. Fredag: 09.00  – Discostep med Magnus.Lördag: 09.00 – S:T:E:P med Sara och Tor. 09.10 – Step burner med Therese.Där har ni att välja på. Enjoy! /AJ