Julmarknad.

Kom nu ihåg julmarknaden inne på spa på lördag mellan 13.00-15.00. Massor av goa erbjudande och en mysig stämning. Glid in efter träningen eller kom upp en sväng även om du inte är svettig …. Fredag idag och snön ligger tung över Helsingborg. Mysigt tycker jag om man slipper skotta fram bilen. Jag överlevde jobbet som barnflicka igår också och tyckte faktiskt det var riktigt trevligt. Klockan nio satt vi och tittade på Madagaskar tillsammans i soffan och jag tänkte : ”jaa, värre kan man ju ha”  Upptäckte även att man kan behandla och leka med små barn på exakt samma sätt som med hunden. Lite tramsig röst, lite fjantiga rörelser och en liten falsksång så är man i hamn. Enkelt! Fick iofs feber på eftermiddagen men jag tror inte att barnen hade något med detta att göra, den är borta nu ……Hoppas ni får en underbar fredag utan snö innanför skjortkragen …. brrrr …. /AJ