Yoga o julkalender!

Yoga är ju supermysigt och mysigare blir det om alla kommer i tid, om alla tar av sina ytterkläder innan man går in i salen och stänger av sin telefon OM den nu MÅSTE vara med på yogapasset och inte i skåpet bland ytterkläderna. När man bara kör telefonen på ljudlös så hörs ändå ”burret” från ringsignalen. Det går bra att kasta sig in på ett annat pass i huset om man är lite sen, men på yogan är det annorlunda. Undrar ni varför jag skrivar detta … neee! Ni vet säkert varför ;)Jag håller på att färdigställa vår traditionella julkalender med frågor och priser. Den börjar sedvanligt den 1 december och avslutas lika sedvanligt den 24. Ni kommer att se var den är uppsatt och frågeformulär kommer att finnas på plats, sedan är det bara för er att svara rätt en gång om dagen och lämna in innan den 31 dec för rättning. (jag rättar på nyårsafton) När luckan med frågor väl öppnats kommer de att vara synliga hela vägen fram till 31 dec så OM ni missar träningen någon dag har ni ändå chans att tävla så klart. Kalendern är uppe både på Berga och i City. KUL JUL!Kom ihåg Spa´s julmarknad idag!! Jag ska köpa bodyscrub och en skön olja till ansiktet… först till kvarn …  start 13.00…/AJ