1 advent.

Första advent och första ljuset är tänt. Snön ligger kvar på marken och det känns verkligen som vinter på riktigt! Undra hur länge vi får behålla det? Julmarknaden på spa igår var mysig och det kändes som om det fyndades en hel del där inne. Det är ungefär vid denna tiden då vi märker att ni börjar träna liiite mindre än vad ni brukar och vi fattar varför …. städa, baka, pynta, pyssla, handla och kanske hinna träffa nära och kära. Om ni ångrar er mitt i julhandeln ska ni veta att vi finns där för er alla dagar fram till jul, till och med på julafton. Juldagen har vi tagit ledigt för att åter vakna till liv på annandagen och köra fullt ös fram till nyårsafton med vårt årliga marathon. Nyårsdagen stängt för att ladda …. SEN omladdning inför 20 års festen hösten 2011!! Bara trevligt rakt igenom.Önskar er en underbar 1:a advent, tänd ett ljus och tänkt på att bra detta året er sänt …. /AJ