Sightseeing på jobbet.

Jag har ju haft feber och kan tydligen inte träna idag .. suck, men passade på att kika rundor på passen istället som jag aldrig ser när jag själv kör, och oj vad mycket som pågår samtidigt i huset. Jag började i sal 1 där Ola lugnt och metodiskt körde Body Pumpen för ett gäng fokuserade människor. Har nog aldrig sett honom så lugn, kan bero på att det var lite nya ansikte där inne idag som han inte ville skrämma iväg … Jag behövde inte titta in i spinningsalen för jag HÖRDE Gisli genom dörren sjunga, tjoa och mana på cyklisterna i salen. Jag gick vidare till sal 3 där Björn körde step med ett gäng brudar. Utfall, t-steg och runt brädan tillsammans med Björns leende blev en väldigt trevlig kombination. På ”mitt” pass som Sara tog idag var det svettigt och blött från tak till golv, å jag bara ville putta ner Sara från Walkern och köra själv, men hon hade bra musik så hon fick stanna ;)Jaa, en ganska trevlig tur på Aktiverums golv bland allehanda pass och instruktörer. Ibland är det nyttigt att titta sig omkring. Köpte termobyxor på Intersport idag oxå. Bästa köpet detta året! (Allmännyttig info) /AJ