Boka pass när du verkligen ska träna!

Boka pass när du verkligen ska träna…. Verkar som om många bokar upp sig på pass för att va säkra på att få en plats OM de ska träna. Tyvärr så blir många andra drabbade av det, de som inte får plats men gärna hade velat träna. När passet väl ska dra igång har 1/3 avbokat och passet är inte fullt. Igår hade vi alldeles för många avbokningar… Body pump 9 avbokningar av 16 platser, Spinning 9 avbokningar av 18 platser och Zumba 12 av 26 platser det tycker jag är FÖR mycket… Jag förstår såklart att man kan få förhinder men snälla tänk efter innan du bokar speciellt så här i januaritider!Idag är det Intersportdag för alla Aktiverummedlemmar, 20% på alla varor! Glöm inte ditt Aktiverumkort med en klisterlapp 2011 på. Shoppa shoppa shoppa, blir man lyckligare av det ?! Humm JA, jag tror det ;)Det har varit en underbar spinningvecka hitintills och ikväll ställer Paul  upp för Emelie som har ramlat och slagit sin svans, stackare 🙁 18.00 kör Paul Mindspinning på City! Passa på det händer ju inte varje dag..Härligt med torsdag, snart helg igen och mer träning! /Jossan