Rapport från City!

God morgon gott folk!Här i City flyter allt på, ni har hittat era favorit pass som ni går på varje vecka och instruktörerna har kommit på vad ni vill ha för att komma 🙂 Fyra veckor till är det Body balance på torsdagskvällar sen går den över till Yoga igen. Och då hoppas jag att ni ger Yogan en chans, ett bra komplement till Body balance och annan träning!Lunchpassen går som aldrig förr, så gått som fulla varje dag! Ett härligt gäng och go stämning 😀 Nu kan du beställa din mat hos oss innan passet och hämta det på Juicy som ligger runt hörnet efter. Juicy är ett relativt nyöppnat ställe som står för nyttig mat utan tillsatser. Du som Aktiverum medlem har dessutom rabatterade priser på speciellt utvalda rätter vid uppvisande av ditt Aktiverumkort. Vi i personalen kan rekommendera deras wrap med räkor och guacamole!Nästa vecka är det dags för Marathon Spinning igen, tisdag 18.45. Vi laddar för Marathon den 28maj, då vi kör Spinning i 2.5 timme parallellt med Stockholm Marathon. Vi laddar upp med ett 60min pass sista tisdagen i månaden. Så ladda hela tisdagen med bra mat och mycket vatten inför Spinning60!Torsdag och snart helg!! På lördag kör Emelie 09.15 IW och 10.05 Funktionellträning istället för Maria som åker på skidsemester. + att jag kör min Body Combat 11.15 som vanligt. Hur går det för er med Body Combaten?!! Har ni kommit in i det, hittat slagen och framför allt attityden!?? Det är ett pass man måste ge lite tid… jag hoppas verkligen att ni gör det för det är ett grymt pass!Ha en bra dag! /Jossan