Body!

 I helgen har vi alla varit på ny release i Body Pump, Body Combat och Body Balance. Body Combaten kan jag tyvärr inte uttala mig om mer än att jag vet att Thessan verkar nöjd. Body Balance var en utmaning med en 9 minuter lång maglåt och en ganska jobbig stående styrka. Jag var helt slut i benen när det var dags för Body Pumpen som var riktigt bra med några gitarrsolo jag vet Magnus gillar och utfallsövning jag gillar. Rygglåten gav axlarna en rejäl utmaning och triceps var riktigt skön i jämförelse med den vi har nu.Ni ska få njuta dessa nya program lördagen den 12 mars tillsammans med oss då vi släpper dem alla på samma gång. Eller ja, efter varandra så ni har chans att gå på alla tre om ni vill. OM någon instruktör på Aktiverum släpper den nya innan den 12 mars vill jag VÄLDIGT GÄRNA veta det. Det finns ett straff att avtjäna om vårt avtal bryts ….. Håll utkik, ni får kanske en belöning om ni tjallar …En annan belöning ni kan få vara med och avnjuta är vasaloppet på söndag. 10.00 drar vi igång i sal 3 med tv, walkers och spinningcyklar och med två instruktörer som kör hela tiden. 10.00-10.45, 10.45-11.30 och 11.30 till målgång är passen ni kan boka. Vill ni köra alla tre bokar ni alla tre. Vill ni köra ett eller två funkar det oxå. Bara att välja. Boka antingen en cykel eller walker eller mixa. Välkomna att boka. Jag har på känn att det blir jag, Olle, Sara, Paul, Björn och Johanna som kommer att köra tillsammans med er. Närmre om tider och vem som kör med vem kommer. Vi ska bara synka oss … Nu ska jag synka mig med soffan och ett stort glas Coca cola Zero. Bra grejer! (sa jag att min bror utrotade ett helt myrsamhälle med Funlight?) Jag tar chansen .. /AJ