Lite info och rapport från City!

Halli hallå låt bollen gå…Som sagt på lördag (12/3) är det releaselördag!! I City kör vi 9.00 Body Balance 10.05 Body Pump 11.15 Body Combat. På Body Balancen lägger vi fokus på tekniken då vi kör med två instruktörer, Maria kör passet och jag hjälper er med tekniken. På Pumpen ”teamar” Maria och Emelie, de kommer köra så det ryker!! Body Combaten kör jag själv, men lovar att jag kommer köra som om där finns två 😉 Jag vill förtydliga att Indoorwalkingen ligger kvar som vanligt 09.15 och Funktionellträning 10.05 blir Body Pump. Eftersom Body Balance börjar 09.00 öppnar vi upp portarna 15min innan på  City, det vill säga 8.45. Speciellt för denna dag är att vi serverar frukost för 40kr!! Boka gärna din frukost så vet vi att det räcker till alla. Annette bakar sitt berömda bröd och gör hemmagjord musli, ta en halvdag med oss träna och njut!! :)Vilken härlig dag det blev idag med, känns att det snart är vår!! Kanske kan gå till träningen idag?! 🙂 Jag sitter här och laddar för en fullspäckad kväll, kommer till och med upp och gästar Berga med lite Body Combat efter som lilla Annie är sjuk :(Nu är det bara två torsdagar kvar med Body Balance 18.30 sen kommer yogan och Nellie tillbaks!! 24 mars kickstartar hon med en energiyoga!! Anteckna det redan nu.jaja bla bla, ha en fortsatt bra måndag och kör hårt, hoppas vi ses!! /Jossan i City