Auktion.

Som sagt. Nu säljer vi våra gamla spinningcyklar här på hemsidan för 1250:- i första budet. Det går alltså att buda över om de ”tar slut”. Läs mer på hemsidan under den gula fliken längst ner i menyraden. Jag ska köpa en till mamma som fortfarande sitter i rullstol efter sin stroke men skam den som ger sig. HON SKA CYKLA! Ni kanske vill ha er i sommarstugan, på båten eller på ett flak bak bilen, vad vet jag. Några ville ha på jobbet förstod jag för de dagar det inte hinns med att åka å träna. Bara det inte blir en vana ;)Någon som retat upp sig på parkeringen än? Jag gick idag för att ge er en plats extra, märkte ni det? På fredag morgon säger de att allt ska vara klart för vi ska ju inviga den på lördag med korv å bröd från Nordströms. Då får ni komma å inspektera alla linjer, tugga korv och spilla senap på skjortan. Det kommer att bli en härlig dag på lördag! Ni som fortfarande funderar över om ni ska cykla, gör inte det. Kom å sätt er! Fick in fler sponsorer nu ikväll som skänker priser till cyklisterna och till lotteriet. Petras Hårstudio på Stattena sponsrar med gratis klippning och jag VET att de är duktiga där för det är MIN frisör. Cecilia Östman är en duktig hudterapeut och hon kommer att sponsra lotteriet hon också. Gissa om jag ska köpa lotter?!  Såg även att Haribo ska ge gåvor …. hmm.. låter gott! Vi hörs snart. /AJ