Ett inlägg från City!

Fint väder idag med, visst blir man på såå mycket bättre humör?! 🙂 Jag kom hem från Barcelona i söndags full av energi, så pigg man kan va i benen efter bara 4 dagars vila. Det fick mina passdeltagare känna på i måndags kan jag säga, men OJ vilken träningsvärk jag fick. Snacka om att träning är färskvara… så sluta aldrig träna mina vänner och ta max två dagars vila 😉 Nu drar det ihop sig till Spin of hope, underbart! Jag börjar bli riktigt laddad, fullt med folk, Spinning, Zumba, lotter, frukost, lunch, mellanmål och en massa annat kan det bli bättre?! Har precis fått tag på fler sponsorer till våra vinster av lotteriet… Sirocco och Tempel, måste ju leva upp till den partyprinsessa jag är!! :DMen om ni hade tänkt att gå på Spin of hope på eftermiddagen så hoppas jag verkligen att ni kommer ner till mig eller Maria på City på förmiddagen för att köra IW, funktionellträning eller Body Combat?! Jag hittade nya fightinghandskar i Bercelona, ojojoj så grym jag kommer va 😉 ni vet, en del av Body Combaten är image och att hitta rätta fightingkänslan 🙂 Jag tyckte det var riktigt töntigt att ha handskar när man inte slog på något innan jag själv blev Body Combat instruktör, men prova själv… det gör skillnad, man känner sig tuffare och starkare som gör att man tar i mer! Så på lördag ta på dig gymhandskarna och kom som en riktig fighter!! 😀Imorgon (torsdag) är Nellie tillbaks och kör sina pass nästan som vanligt… Funktionellträning 17.30 kommer hon med ny energi och inspiration från Nike konventet som var för några veckor sedan och kanske får ni även några influenser från Australien, vem vet?! Classical Yoga 18.30 är en Energi Yoga, få energin att flöda och ge kroppen en vårboost!! Visst låter det underbart?! Jag ska garanterat gå.I all Spin of hope yra glömmer ni inte vår uppladdning inför Marathonspinning nästa vecka?! Tisdag 18.45 kör Elisabeth 60min Spinning som uppladdning inför Marathon den 28maj. Det börjar närma sig…OJ vad mycket det blev… Ha en underbar dag så ses vi på lördag!! 😀 /Jossan i City