Naturen kommer ej i repris.

Jag slängde sopor för en gångs skull igår här på jobbet och läste inne i soprummet på en skylt: ”sortera väl, naturen kommer inte i repris”. Tankarna gick direkt till vårt evenemang i helgen. Barndomen kommer inte heller i repris. Tänk att vi är med och bidrar till att några barn kanske får en bättre barndom, finare minnen från sina sorglösa somrar och får chans att vara pigga och glada genom sin uppväxt. Om vi så bara räddar ett fåtal med våra bidrag så är det värt det miljoner gånger om. En enda barndom har man, så tråkigt om man tvingas vara sjuk genom hela. Usch får nästan lite jobbiga känslor här! Vi har i varje fall fått många gåvor till vårt lotteri, inte bara från företag utan även från privatpersoner och vi är väldigt tacksamma och givetvis kan ni lämna in gåvor fram till 20.00 imorgon fredag.Klockan är 09.30 och det är dax för kaffe. Idag asfalterar de vår stora nya parkering och imorgon SKA det vara klart. Gav killarna en lite stressad blick när jag kom imorse, hoppas de fattar vad jag menar … Håll i hatten idag. /AJ