Fredag med strålande sol!

 Påsken närmar sig med stormsteg. Kolla öppettiderna på nätet eller i receptionen och ta en titt på schemat också så ni vet när ni ska träna. Vill ni ha schema att hänga upp på kylskåpet och kanske färglägga finns det att hämta i receptionen. En liten grej bara … På LÅNGFREDAGEN kommer Olle köra extrainsatt BODYBALANCE kl. 13.15. Det är hans tur att bli utvärderad och filmad. Säkerligen kommer han att ha extra korta shorts den dagen … 😉 Har ni tid, boka upp er på nätet och stötta honom.Tänk att efter påsk är det bara en vecka kvar i April månad, sen är det MAJ! Nästan sommar. I maj händer det grejer förstår ni. Vi har Les Mills på besök den 7 maj med 3 pass som inte finns på schemat och helgen efter är det ju matmässan på Sundspärlan. Ni vet, den som bara kostade 50:-. Step for fun på torsdagar 18.10 med Olle kommer från och med Maj månad att vara step burner istället. Det betyder att ni kan ta ut stegen mer, hålla en högre puls längre och verkligen få ut ert maximala flås utan att behöva oroa er för diverse snurrar, kullerbyttor och konstiga kombinationer. Bara fett ös!! Det är ju snart sommar som sagt ….NU ska jag ut i solen en stund och njuta. Hoppas det är lika fint ute som det ser ut som  … Ha en supermysig fredag allihop! Kanske ses vi på lördag. /AJ