Tjuvar o banditer, bomber å granater

Idag har vi haft en tjuv på vårt fina gym och jag är verkligen ledsen för de som blivit drabbade. I sagornas värld kan det vara lite kul med skurkar men kära ni, i verkligheten är det INTE OK! Tjuvar är oftast lite korkade i sagornas värld och det är väl det enda som kan direktöverföras till verkligheten. Vad är ditt och vad är mitt?! Svårt ämne … Runt 12.00 idag skulle jag velat haft filmkameror på Aktiverum, å hade vi fått tag på den lille korkade hade denne inte fått en lätt stund. Kom ihåg att vi har en mörk källare, vi har nära till polisen och vi kommer även sätta upp en ”wall of shame” så alla kan se en tydlig bild av förövaren.Det är ok att lämna tillbaka sakerna du stal idag anonymt. Lägg dem i vår låda för upphittade saker vid kundstationerna. Annars kommer du att återfödas som en slemmig daggmask i nästa liv. Det kallas för KARMA. What goes around comes around …. Tänk på den, alltid. Jag tror ingen av oss kommer undan, allt dumt vi gör kommer att bita oss i häcken en vacker dag.  Så, lämna tillbaka är du snäll. Föreslår faktiskt att du lämnar gymmet också. Vi har alltid haft en gemytlig, familjär stämning här och jag vill kunna slarva bort mina nycklar utan att bli hysteriskt nervös över att någon snott dem. Det har jag kunnat göra i 10 år och jag vill fortsätta i minst 10 till … Behöver du prata ut kan vi säkert hjälpa dig med det oxå … Du lär ju behöva hjälp.Kram på er som bara bär saker ni ärligt förtjänat. /AJ