Showskolan visar talang

Nu är det dags för terminsavslutning i Showskolan på Wallmans här i Hbg. Den 8 maj kl 16.00 drar uppvisningen igång med dans och skönsång. För törstiga föräldrar är baren öppen, så ta med plånboken och njut av en fenomenal underhållning.Biljetterna kostar 40:- och de fungerar även som en lott. Köp den i receptionen på berga. Jag var med för två år sedan och kollade när de uppträdde och det bjöds på ganska mycket skratt mellan varven. Det roligaste var att titta på ungarnas minspel INNAN de klev upp på scenen. Oj vad de höll på å grimasera. Alla dessa nervösa rörelser ett barn har innan prestation är nästan roligare än prestationen i sig 🙂  Hi hi!Vill barnen sedan fortsätt sitt liv på scenen finns det talangtävlingar i sommaren. Helsingborgsfestivalen har under 28-30 juli, anmälan sker via: stjarnjakten@senzamodello.com  Under sillens dag 5-6 augusti kommer det att hållas tävlingar och mer om det kommer senare i vår. Showskolan startar igen v.36! Anmäler ni er INNAN den 31 maj får ni 100:- rabatt. Wieee!Ja mina vänner! Vi ses kanske den 8 maj. /AJ