Påsk, löpning och fina fötter.

Igår åt jag BARA cholkad HELA dagen och jag mådde ändå hyfsat bra när jag gick å la mig. Kanske en ny dietplan?! Gick över till tonfisk och kesella idag igen för att inte utmana ödet för mycket. Det lär ju bli en del choklad ändå i påsk …. Pratade med Thessan innan hon åkte till Smögen för att äta hummer om löpningen nästa torsdag (28/4). Då kommer hon att ta er runt på den riktiga Springtime sträckan så ni får känna tillsammans hur den känns. Jag kan stå å heja glatt i något gatuhörn om ni vill! Samling här på Aktiverum 17.30 eller nere vid teatern (riktiga starten) 17.45 så börjar ni där. Jag tror hon menar att ni som samlas här ska KÖRA ner till teatern sen så ni slipper springa ner … Den riktiga springtime är ju den 14 maj och DÅ ska vi heja fram er på gator och torg!Efter springtime kan ni boka in er på SPA för att fixa till era fötter och ge dem en välförtjänt belöning. Maj och juni erbjuder SPA extrapris på fotvård. 50 min får ni för 350:- och 70 min kostar bara 450:- (ord, 475:- och 575:-) Jag ska gå och boka mig redan nu! Det är ju ett superpris å snart är det dags att visa upp fossingarna.Skärtorsdag idag och det var idag som jesus ….. kan ni det?! Har ni glömt? Namnet skärtorsdag kommer av att Jesus tvättade fötterna på sina lärljungar innan måltiden så vad passar då inte bättre än att SPA erbjuder ER det samma. Enligt vår folktro är det i dag häxorna flyger till Blåkulla och firar häxsabbat med jävulen. Jag går nog på idén med fina fötter, den känns trevligare liksom …Önskar er en bra torsdag och en trevlig påsk! Kanske ses vi. /AJ