På det igen.

Då kör vi igen efter några dagars välförtjänt ledighet. Solen har fyllt kroppen med ny energi och godiset med en lätt ångest som gör det lätt att vilja köra på igen. I helgen var jag och handlade grillade revben i köttdisken för att festa till det lite. Jag bad damen att skära upp några extra varpå hon säger; ”Ja vem vet, du kanske äter för två.” Jag tittade på henne och harklade mig lite och försökte le … sedan försöker hon förklara sig med att göra en rundan rörelse mot sin mage och säga ”ja, du förstår kanske vad jag menar med att du ska äta för två.” URSÄKTA?! Å nej, jag hade inte stora kläder på mig, tvärtom. Är det inte straff på det? Dagsböter eller liknande hade suttit fint. Det är ju knappt något man vågar vräka ur sig när någon man känner är i 7 månaden och magen välter allt i sin väg. Men i affären, DÄR kan man gapa om vad som helst. För er som undrar … knappt troligt att jag är gravid. Suck, tillbaka till Kesella igen …Klockan är snart 10.00 och jag hör Smulans glada skratt genom väggarna här. Pul springer efter henne och försöker få något vettigt ur henne idag, men jag undrar … Lotti rör i grytorna i köket, Linda är i gymmet och visar grymma övningar .. JA HON ÄR GRAVID. Det vågar jag påstå! Magnus står och pratar LCHF framför Annika Lilja som försöker trycka i honom en kolhydrat mellan majonästugget och Camilla sorterar papper och hälsar alla välkomna i receptionen.  Allt känns som vanligt på Aktiverum. Hoppas ni kommer upp idag och förgyller vår dag.På torsdag som sagt, längre ner i bloggen, kommer Thessan att springa springtimesträckan med er. Passa på och känn efter i grupp hur den känns. I helgen är det valborg och 1 maj, vill ni ha ett schema att färglägga och hänga upp på kylskåpet ligger det i receptionen. Vi har ändrat liiite på passen.Jag önskar er en fortsatt trevlig dag med sol, sköna vindar och snälla människor runt om er. /AJ