Krossat glas i värmen

Gick förbi fiket på hörnet där jag bor i veckan och fick se att rutan var inslagen med en cementklump som låg på marken nedanför. Ytterst onödigt! Om man inte har råd att köpa en bulle för 5:- lär man inte ha råd att betala dagsböter heller. Kanske bättre att spara ihop till en fralla då … Den enda gången det faktiskt är ok att krossa en ruta är nu i värmen på en bil där det ligger en tillsynes värmeplågad hund. Det är ENDA gången … ja, kanske ett barn oxå .. Vill ni meddela bilägaren och varna först skickar ni reg nummer till 72503 och vips så har ni ägaren till namn. Så gillar ni att krossa rutor gör det för en god sak som ni inte kan bli anmälda för. Att agera i nöd är skillnad från att agera för bröd … Det är gratis att följa lagen!Å med det kom jag faktiskt på en sak till!  Läste på FB om att vissa personer varnar varandra när det är poliskontroller och sådant i stan vilket kan VERKA snällt. MEN tänk på att när ni varnar andra antingen genom FB eller på vägen med helljuset så varnar ni även rattfylleristerna, bovarna, kidnapparna, fortkörarna och de som aldrig fått sitt körkort men kör ändå. Kul och varna någon som 10 min senare kör ihjäl grannens barn stupfull …. Tänk på det när ni är ”snälla”. (Ja, jag har poliser i kompiskretsen)Ja, här handlade det inte om träning eller kost .. bara ren enkel överlevnad, vilket är ganska nödvändigt om vi ska kunna träna och ha kul! Ha en skön valborg med eller utan eld, krossat glas eller sup. /AJ