Måndag med uppladdning.

Ja mina vänner, denna vecka laddar vi Les Mills instruktörer för att presentera de nya releaserna för er på lördag. Det ska bli så skoj att visa er den nya Body Balance där faktiskt mina framsida lår krampade rejält igår när jag körde den för första gången. Jossan gnällde lite över att hon kanske skulle få en FÖR snygg rumpa i och med den nya Body Combat releasen och Magnus svävar på moln idag efter Body Pumpen som enligt alla är den bästa genom tiderna. På lördag får ni också avgöra. Boka er som vanligt på nätet.Smulan springer runt och planerar sommaren och hösten och vårt 20 års jubileum den 11/11 -2011 och försöker engagera precis alla i ALLA hennes projekt. Phuu .. vilket yrväder hon är! Paul planerar träningslägret för fullt med Thessan och jag kommer nog att vara där för fotografering och intervjuer. Det blir spännande! Vi har en kul sommar och en spektakulär höst att se fram emot. Idag .. njuter vi av dagen och av nuet. Kram mina vänner. /AJ