Fitness is a battle …

 Välkomna lördagen den 2 juli 11.15 så fightas vi tillsammans för er mer vältränad planet … Vår nya Body Combat instruktör Andrianna som har rötter bak i boxningsvärlden kommer att köra teknik och en klass fulladdad med energi tillsammans med oss. Undrar ni hur hon ser ut så finns hon på bild i bloggen om Body Step. Det är hon som var så HIMLA SNABB med att förklara stereon för vår snygge dansk … OCH körde honom till stationen efteråt … Jodå, hon visar framfötter ;)Ta med vänner och vi bjuder dem på 1 veckas gratis träning. Anmäl er på nätet som vanligt och anmäl kompisen i receptionen. Jag tror på en träningsflitig sommar, en sommar där vi spränger gränser för vad vi trodde kroppen orkade och sinnet förstod … en sommar då smärtan blir en njutning och vi ger det högröda ansiktet ett .. ja, ansikte. Och givetvis en sommar då grillen aldrig blir kall och ölen aldrig blir varm. 😉 Skriv in 2 juli i almanackan så ses vi! Detta ÄR en bra sommar. /AJ