Midsommar

För två år sen skrev jag om när jag plockade blommor för att lägga under kudden och drömma om min prins. Det slutade med att jag drömde om min mobrors grisfarm … jag kommer alltså att gifta mig med ett svin … I år plockas inga blommor, i år ligger jag i en soffa och har det hur skönt som helst vilket är mycket mer angenämt. Hoppas ni har en trevlig kväll med god mat och massor av jordgubbar. I morgon lördag har vi, precis som väla, stängt. Ica Maxi har öppet så vi får väl ses där istället 😉 . Annars kan vi njuta av naturen i skogen, i en hängmatta eller på stranden. Alla sätt är bra, bara vi njuter.På onsdag kör jag PT i grupp kl. 09.00 och vi kommer att utmana kroppen med TRX. På fredag 09.00 kommer Paul att köra samma sak fast säkert 10 gånger värre … 😉 Det finns fortfarande platser kvar till fredagens pass. På tisdag fortsätter den populära utomhusträningen i Tabatastil, kom och prova! Vi kommer att avsluta en utmanande vecka med lördagens extrapass Body Combat 11.15 med Andrianna o c/o. Detta blir bra! Annars kan ni alltid köra Body Pump, Zumba, Step, Spinning eller ja .. låt fantasin flöda. Bara vi gör något så kroppen blr nöjd.Vi kommer sakna er i morgon. Önskar er en fortsatt trevlig kväll. /AJ