How to defend the world.

Ligger och slökollar på National geographic och, ja vad ska jag säga … förundras över människan om och om igen. Tydligen jobbar väääldigt många amerikanare på ALLVAR med att försvara världen mot utomjordiska attacker. LÄGG AV NU! Är det inte bättre att försvara världen mot mänskliga attacker?! Försvara vår stackars jord mot all sabotage vi själva utsätter den för. Men nej, det är inte lika roligt och säkert inte lika coolt … Allvarligt talat, vem vill åt vår jord? Vi försurar sjöarna, våra jordar är urlakade, vi skapar sopberg och utrotar både djur och växter med vårt aggresiva levene och vi tror på allvar att någon vill ha jorden. Skrattretande. Det största tecknet på att det finns utomjordingar är att de inte kommer hit. De vill inte veta av oss! Jag slår över och hoppas på att någon i det stora landet kommer på något viktigare att utöva sin tristess på. Bekämpa sjukdommar, bekämpa fetman i landet, få folk att leva hälsosammare kanske?Ja medans idi .. förlåt, genierna i USA bekämpar vår jord har jag varit ute och njutit av den idag. Hoppas ni har haft en bra dag trots Aktiverums slöhet en dag som denna. 😉 I morgon kör vi på igen och kämpar för en mer vältränad planet, en sundare planet och en planet med harmoniska och välbalanserade människor. Vi får väl se år 2012 vad Mayafolket menade med att sluta kalendern då … Vissa pratar om rening av jorden, andra om att människosläktet ska förgås vilket kanske är samma sak. Vi är inne i den sista perioden av ”den stora Cykeln” i solsystemet och kanske för den nya perioden något gott med sig.  Någon jag pratade med nämde en ”högre medvetandegrad” hos människan men jag undrar … Vi hinner nog inte bli mer medvetna tills dess, eller vad tror ni? Kanske om vi börjar nu. Kanske bra att börja med sig själv, ta hand om sig själv, värna om sin hälsa och om sin kropp. Fundera på vad vi stoppar i oss och varför. Fundera på hur vi behandlar oss själva. Ger vi beröm till vår kropp? Ger vi den näring, vila, kärlek, förståelse? Om vi inte kan ge oss själv allt det hur kan vi då skapa en bättre jord? Lite bilder till er från dagens förundran över hur jorden ändå, trots vår inverkan, är så fantastiskt vacker! Ahhh ….Ja, så här går det när Aktiverum är stängt. Filosofen drar igång … Önskar er en fortsatt trevlig dag./AJ