Tabata ute. TRX inne.

Inför kvällens utepass med Paul är det nu 4 platser kvar och Paul är såå glad och förväntansfull! Jag kommer nog en stund och fotograferar lite till idag. Det var ju så skönt i gröngräset sist. Tror bestämt att Thessan kommer också för att spana lite på er. Att titta på er när ni tränar är en fröjd för själen ska ni veta. All energi jag inte får ut nu när jag har ”flåsförbud” tar jag ut genom att titta på er när ni flåsar. Så, tack för ert flås .. 😉 Skoj att så många gillar vår nya idé!På onsdag 06.30 är ni välkomna in för stretching av ömma trötta muskler hos mig på BodyBalance, eller om ni har mer energi kan ni köra ZUMBA med Annie 09.00 eller spinning med Olle 09.30. Har ni bokat er på grupp PT TRX så ses vi kl.09.00 i sal 3. Tänk på att ZUMBAN är i sal 1 på onsdag annars krockar vi stort bland vickande höfter och TRX linor. Missar ni Onsdagens TRX finns det 3 platser kvar hos Paul på fredag 09.00.Har alla provat våra nya spinningcyklar än? Vill ni ha läckra baksidor på låren är det dags.. ALLA säger att de nya cyklarna tar grymt bra just där. Pratade med vår eminente och snygge BOX instruktör i går i gymmet och han välkomnar alla som inte vill träna ute ikväll till Boxningen 18.15. Hinner ni med allt ni ska göra? Så många bra pass på så kort tid, tur att vi närmar oss semestern med stormsteg, då kan vi träna HELA DAGEN endast med avbrott för  lunch. William-Patrik hade åsikter om min blogg igår också .. hrmm .. han förstod inte att jag själv tar bilderna ni får vilket gjorde mig ytterst besviken …. Jag som är mästerfotograf! 😉 Funderar om jag ska gå in på passet ikväll och läxa upp honom .. MED kameran. Bildbevis kommer imogon.Ha en bra dag mina vänner! /AJ