Träna, sjung eller res.

Indoorwalking 06.45 är första händelsen på jobbet idag och jag hoppas de flitiga deltagarna kör så det ryker i salen. Body Balance 08.15 är nästa och där gästar Maria oss från city med sin kunskap och sitt lugn. JO, hon kan vara lugn och mysig, det vet ni som har kört yoga och BB med henne tidigare. Hon är inte alltid så energisk och sprudlande som hon var på Body Pumpen igår. Vi har faktiskt bytt plats idag, jag ska bege mig till city på lunchen för att köra BB där nere. Oj så crazy det kan bli på sommaren 😉 Fredag och grupp-PT står på schemat kl. 09.00 med Paul. Inga platsser kvar när han kör tabata explosiv intensiv med en skara förväntansfulla individer. Undra om de överhuvutaget kan GÅ ut från salen sen?! Nästa vecka kör vi igen onsdag och fredag 09.00, platser finns.I showtältet på festivalen hittar vi Smulan, energisk och sprudlande även hon, det känner vi till. Förhoppningsvis kommer det upp fler sprudlande personer på scenen idag som vill visa upp sig talang och vinna priser. Halv två kan ni gott vara vid tältet och lyssna eller sjunga själva. Vill ni träffa Smulan i en hel vecka utan uppehåll .. phuu .. kan ni boka upp den 24 sept-1 oktober i almanackan för då drar hon med kullaflyg till Gran Canaria igen på en ny skånsk hälsocharter. ”Höga knä och det finns skånskt kaffe på hotellet” Resebroschyrer finnes i receptionen. Förra året var en hit enligt alla som var med och jag misstänker att historien upprepar sig …. häng på om ni kan! Jag blir hemma./AJ