Förslag på mellanmål/lunch

Hej alla goa!!Idag vill jag bara dela med mig av ett mellanmål/lunch som går värmt här nere bland personalen i City!!Omelett som tillagas i mikron 🙂Super bra om man inte har förberett någon lunch eller mellanmål. Till lunch slänger jag även i lite grönsaker, det jag har hemma. Idag blev det ärtor, majs och lite parmesanost. Till mellis brukar jag äta den naturell m tomat till.ReceptLunch: 3ägg, 3msk mjölk, salt och peppar + grönsaker. Blanda ihop allt med en gaffel och in i mikron i 2 min, blanda och in 2min till. KLAR!!Mellanmål: 2ägg, 2msk mjölk, salt och peppar. Blanda ihop, in i mikron i 1min, blanda och in 1min till. KLAR!!Enkelt, nyttigt och gott!! :DBlanda ihop allt hemma och lägg i en burk för att ta med till jobb. Det ända som behövs är en ”micka” 🙂  Det finns ju ännu ett alternativ, att ha råa ägg och lite mjölk på jobb så står du aldrig utan.Ha en bra dag, hoppas vi ses på Zumban ikväll! /Jossan!