Lördag.

Sara har just avslutat Body Balance, Body Pumpen är i full gång och 8-veckors kursen fortsätter i all sin prakt. Olle har kört Step for fun med förhoppningsvis roliga inslag och jag vet att många barn är på G med i sina rosa kjolar och pippilotter i håret. Det är lördag och Aktiverum är i full gång. Denna vecka som kommer blir vi utan ett glatt gäng medlemmar som idag beger sig ner till värmen och solen med Smulan och Isabel. Skånsk Hälsocharter är igång! Vi önskar er en trevlig vecka med sol, bad och förhoppningsvis lite träning mellan drinkarna…Lördagen den 8 oktober är det glädje i huset med våra 4 Ess. Wivianne från yogan och hennes tre kumpaner kommer och föreläser och har workshops med oss hela dagen. Är ni sugna på att öppna sinne, öppna nya vägar och öppna ert hjärta lite mer är detta dagen för er. Boka er i receptionen och njut av dagen!Solen skiner, frukosten är uppäten. Nu tar jag en tur till Aktiverum för lite egenträning, sedan blir det en lång promenad längs med stranden. Önskar er en härlig helg! /AJ