Rykande färskt.

Ja Guldet som HIF tog hem är rykande färskt denna härliga höstmorgon och vi jublar GRATTIS grabbar, bra jobbat! Precis som allt annat inom träning och idrott är även guldet en färskvara så njut nu och sug in all positivitet som strömmar er väg. Arbetet att hålla sig kvar på toppen är MINST lika jobbigt och krävande. Grabbarna brukar komma vid 10.00 men jag är tveksam om de kommer idag. Det blev nog en lång, hård och glädjefull natt och jag tror de behöver sova ut.Jag hoppas vi ses i morgon mellan 16.00 -20.00 på Intersport Väla! Vill ni handla lite rött o blått ska ni passa på då, för då har ni som medlammar 20% rabatt på hela sortimentet i affären. Förutom det som redan är på rea så klart …  Jag och Andrianna och Klara kommer att finnas i butiken. Behöver ni hjälp att bära ut alla pinaler till bilen hjälper vi till med det också .. 😉 Apropå rykande färskt så har Andrianna och Jossan precis kommit hem från Body Pump utbildning och kommer inom snar framtid filma till sin rykande heta licens och börja köra pass. Vi säger grattis till er också! Jag hade en bild på det någonstans … jag får leta.Klockan är 07.30 och första passet är precis slut, snart börjar morgonens första PT timme med en förhoppningsvis pigg kund … Jag önskar alla en bra dag, rykande eller ej. /AJ