Tillbaks från Body Pump utbildning!

Hej hej, då var det måndag igen och jag är tillbaks från helgens Body Pump utbildning!! Min rumpa är som en kanonkula och min bål känns så fort jag rör mig, men visst är det underbart att utmana sin kropp?!! Jag och Andrianna spenderade helgen i Malmö, men vi hade även en ny förmåga med oss ner. Therese som är kund hos oss vill ta steget längre och bli instruktör,  så bli inte chockad om hon en vacker dag står på andra hållet! 🙂 Hon börjar faktiskt öva redan på onsdag. Vi kommer köra en MEGATEAM på Body Pumpen onsdag 17.15 i City, anledningen till det är att vi behöver öva och såklart för att ha kul med er kunder!!Jag bjuder på denna bilden från helgen: En helt annan sak…. Emelie kommer köra FunktionellCirkel, tema back 2 basic med egen kroppsvikt denna veckan. Tisdag 17.10 och torsdag 12.10. Så passa på att gå på FunktionellCirkel denna veckan i City!!Nu ska jag fortsätta öva Body Pump  och Body Balance inför ikväll, älskar att öva 😉 men det bästa av allt är att all möda jag lägger ner  får jag igen av er kunder, helt underbart!!Många kramar till er! /Jossan