Vissa snackar sig iform.

Vissa tränar .. Jörgen har tränat som ni ser och på Lördag är det dags för SM i Västerås. Jörgen ska tävla i veteranklassen +80 kg och givetvis önskar vi dig lycka till i helgen. Jag träffade honom i spinnigsalen där han stod och övade poser (gör ni också det? 😉 ) och  frågade snällt om jag fick ta lite bilder.  Sedan januari har han kört strikt med kosten och med träningen och nu kommer resultatet som belöning. Ja, det tar tid och det kräver mycket men når man sitt mål är det värt det. Har ni nu ett mål som ni vill ha klart till sommaren är det dags att börja fundera och planera … Det börjar bli hög tid. Välj något ni tycker är kul och som ni verkligen vill och sträva dit. Välj något ni tror att er kropp kan mäkta med och ta ett steg i taget. Jörgen är en ”gammal” styrkelyftare i botten så detta är något hans kropp kan känna igen. Man kanske inte ska välja att springa marathon om man knappt orkar jogga till bilen … ;)Efter poseringen gick vi in till Annika Lilja och Body Pumpen för att motivera och skrämma slag på AL .. hi hi hi! Jaha, det var min förmiddag, vad har ni gjort? Nu ska jag bege mig till Väla och Intersport. Glöm inte att ni har 20% där i dag på det ni handlar. Vi ses i vimlet! /AJ