Många lappar i lådan.

Vi får ständigt in lappar i lådan om förslag, ris och ros och vi är väldigt tacksamma för alla era åsikter. Något som kommit upp ganska mycket nu sista tiden gäller Body Pump och fenomenet att plocka undan vikter innan passet är slut och då helst under stretchen när de flesta ligger ner. Under stretch är det LÄMPLIGT att slappna aaaaav och aaaaandas lugnt … INTE klampa runt i salen med en massa vikter som du KAN om det vill sig illa tappa på en avslappnad kund. (sådär uppskattat)OM du har bråttom får du plocka undan i axellåten då alla står upp OCH ställa dig strategiskt längst bak i salen eller nära dörren. OM du vet att du måste gå tidigare är det ju inte så smart att ställa sig längst fram, längst in i salen. Små I-landsproblem som kan bli stora om någon får en 5 kg viktplatta på näsan …. Har vi bestämt det nu? INGEN plockar i stretchen.Detta kan jag även tycka i Body Balance. Under avslappningen rullar vi inte ihopa mattor eller drar i dörren, det gör vi innan, förslagsvis i sista låten innan avslappningen. Många kommer just för att få den lilla stunden att slappna av, då är det även här, sådär uppskattat om någon börjar greja med sina saker.Nu känner jag mig som en lärare eller en sur badvakt … Å när jag ändå håller på kan jag lika gärna tjata om ytterskorna, de som vi har ute ni vet ;). Inneskorna har vi inne …För övrigt är det kul på Aktiverum! Gisli kör fuktionell träning med stora tunga rep, ni vet sådana man fäster fartyg med, TRX och med bosubollar. Det kan bara bli skoj! IW´n är snart avslutade och Body Pump väntar. Ni som vill träffa vår nya instruktör Sofie har chansen ikväll, hon hoppar in för Olle 18.10. Supergullig tjej som läser till hälsoexpert. På boxningen ikväll kommer ni att träffa Marcus som hoppar in för WP nu när han är å gifter sig. Andrianna och Marcus kommer att varva boxningen så ni ska få ut så mycket som möjligt av passen. Ni som inte provat BÖR göra det, dessa två individer är väldigt pedagogiska och Marcus tränar även yngre förmågor i kampsport så han kan ni tryggt luta er mot. /AJ