Taggad.

Nu känner jag mig riktigt taggad! Jag fick hur mycket energi som helst efter mitt lunchpass idag med ett härligt gäng som utropade ”åhh neeejj!” så fort de gick in i salen och såg att det inte var varken Thessan eller Sara. Tur man har bra självförtroende .. hrmm … Jag tolkade ”åhh neeejj!” som att cirkelträning är jobbigare än step styrka och att de helst inte ville få träningsvärk, helst inte ville bli svettiga, absolut inte ville få rutor på magen eller hög fast rumpa .. hmmm. Eller var ”åhh neeejj” tillägnat mig? I vilket fall gjorde det mig mer taggad och mer angelägen att göra om det nästa vecka och nästa och nästa …. tills ”åhh neeejj” försvinner och ersätts av ”WIIIHOOO!!! Cirkel med världens bästa Annika!!” Jag tor att efter passet tänkte alla ”åhh jaa, vilken tur att jag stannade kvar, nu är jag vältränade för resten av veckan.” 😉 Jag sitter just nu och klurar och funderar på hur vårt 2012 ska se ut och jag oroas över hurvida ni kommer att hinna jobba överhuvudtaget nästa år. Nya pass kommer att uppdagas på schemat, medlemsdagar, träningsläger och föreläsningar med olika tema kommer under året. Om ni absolut inte vet vad ni ska önska er i julklapp har jag ett hett tips. PRESENTKORT på Aktiverum. Då kan ni lugnt vara med på alla roliga grejer som händer, gå på spa, sola, köra PT och äta gott utan att det bränner hål i fickorna.Barnen kommer också att få sin beskärda del 2012 med Aktiv kids och förhoppningsvis en bra träningsgrund att stå på resten av livet. Bevisat är att träningen i unga år spelar vesäntlig roll i hur du lyckas med din träning på ”äldre” dagar. Tränar du någon form av motion/idrott i unga år har du enorma chanser att ”komma igen” i vuxen ålder även om du slappat till dig ett längre tag. Tänk på att ni investerar åt era barn genom träning i unga åldrar. Vi vet ju att de små knytena är väldigt mottagliga fram till 12 års ålder … sen slutar de lyssna i några år .. MEN det vi har präntat in i deras hjärnor och muskler innan trots-tonåren kommer att återvända och DÅ får de belöning för allt ni gett dem. Ett stillasittande barn blir oftast stillasittande vuxen.Kram på er denna höslika torsdag!/AJ